- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
válasz
bluemirage #39500 üzenetére
Koszonom a gyors valaszt, a gyartoknal allitolag mar nincs meg.
Most megneztem, amit linkeltel, a listaban nincs xp.Arra gondoltam, hogy van-e olyan program, ami kigyujti a hardverlistat, ami megadja, milyen driver kell hozza.
Ha jol emlekszem, nagyon szenvedni kell kezzel, eszkozkezeloben egyesevel megnyitni a hardvert, kulon ablakban megnezni a hardver azonositot es a kodot csak kezzel lehet leirni, mert nincs masolasi lehetoseg, pedig azt kell beirni a keresobe.
Nincsen internete, csak a regi programjait akarja hasznalni, most orul, mert ez a P4 -ese gyorsabb, mint ami volt neki.
Egyenlore annyit tudok, hogy az egyik problemas elem egy hangkartya,
a masik egy nvidia vga kartya.Sajnos en is tavol vagyok, igy csak gondolatatvitellel tudnek segiteni neki, arra pedig nem vagyok kikepezve.
Azt mondta, az ismerose a hangkartya drivert egy olyan weboldalrol toltotte le, ahol minden oldalon egy pipas ferfi kepe volt - nekem gyanus, hogy a majorgeek volt.
Azt en megbizhatonak gondoltam korabban, nem ertem, miert kapott kek halalt, es hibakod nelkul nem tudok tobbet.Azt meg vegkepp nem ertem, hogy ha egy hangkartya driver problemas, miert hal bele az egesz gep, ahelyett, hogy figyelmen kivul hagyna, es engedne, hogy letiltsak a drivert az eszkozkezeloben es maradna a sarga kerdojeles allapota.
Ezert lenne jo egy ilyen program, ami csinalna egy harverlistat, meglennenek a kodok es egybol konnyebb lenne az elet igy tavolbol is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest