Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
 - Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - iPhone topik
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Magisk
 - Google Pixel topik

- 

Mobilarena

Ajánlott ingyenes Windows programok 

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

róland

üzenetére
						Én egy nagy kiterjedésű könyvtárrendszert töröltem, ahol az összes install volt. Kb. hónapok múlva vettem észre, hogy nincs meg a könyvtár. A recuva (portable is van belőle) bő felét visszaállította. A többit is... csak azok nem működtek.

Tehát ez is megér egy próbát.A Piriform cucccai egyébként very simple és nice cuccok. A ccleanert sokan használják tőlük. De alapinfókra a Speccy is jó. Az optikai írók háttérbe szorulásával és az SSD előretörésével a defragmentálás kihalóban van, de az is jó volt tőlük. Sajnos már nem minden free náluk..
 Pontosabban már annyira híresek lettek, hogy megalkották a business termékvonalat és így a home vonalon van néhány kivett funkció a programjaikban. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
 - BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
 - AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pontosabban már annyira híresek lettek, hogy megalkották a business termékvonalat és így a home vonalon van néhány kivett funkció a programjaikban.