- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
qwertly #35448 üzenetére
Természetesen a szakszerűbb megoldás az ütemezett másolat, amire sokféle program van, parancssori megoldások kedvelőinek a Windowsban lévő Robocopy is alkalmas. Mappák tükrözésére például.
Mindamellett régen használtam a Chameleon Clock nevű naptárprogramot, ami tudott ilyen üzeneteket, riasztásokat is. Hangriasztást is.
Noha az nem ingyenes, de láttam már ingyenes alternatíváját is, szintén a naptárprogramok között keresnék ilyet.
-
haxiboy
veterán
válasz
qwertly #35448 üzenetére
Windowsban lehetséges beállítani mappát, és ütemezni is a biztonsági mentést is.
Amire szükséged van az valamilyen ne-way file sync szerintem. Rsyncet használtuk régen ilyen esetre, de szerintem a windows beépített is teszi a dolgát.
Az is kérdés milyen mószerrel szeretél mentést csinálni. Különbségi/Növekményes/Teljes ?Feltétlen szeretnéd ki-be dugdosgatni a pendrive-t állandóan? Szóval a munkádat szeretnéd magaddal vinni vagy csak biztonsági másolatot készíteni amihez csak szükség esetén nyúlsz?
Ha csak backupot szeretnél erre megfelelő lehet egy RAID 1 tömb is, így rendundanciát viszel a rendszerbe, és ha valamelyik drive meghal attól még a másikon ott vannak az adatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest