Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
tonyrulez
üzenetére
Ezek a sűrű crash-elések, egyéb érdekes bugok verzióspecifikusak vagy egyéniek is lehetnek, volt egy verzió, amelyik nálam is elég gyengén muzsikált, összeomlott, van ilyen, hogy a fejlesztők egy adott verziónál valamit elrontanak, és ez bármelyik lejátszónál előfordulhat (azoknál is, amiket Te szeretsz), nálam a frissebb verzió megoldotta, azóta is frissítem, nincs ilyen probléma. Szóval rakd fel a legfrissebbet.
Persze tudom, hogy nem fogod, mert szar az egész, csak jeleztem, hogy simán lehet, hogy kifogtál egy rosszul sikerült frissítést, aminek a gondjait egy későbbiben oldották meg. 
(#34686) Des1gnR :
Örülök, ha így megoldódott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Persze tudom, hogy nem fogod, mert szar az egész, csak jeleztem, hogy simán lehet, hogy kifogtál egy rosszul sikerült frissítést, aminek a gondjait egy későbbiben oldották meg.