- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
kivlov #32492 üzenetére
Akkor nem tudom, minek nevezzem azt a gépet, amivel egy monitort és egy TV-t is működtetek (maga a gép mellesleg a fal túloldalán üzemel, vagyis zajmentesen), aminél elvárás, hogy távszabályzóval is vezérelhető legyen (csak az én USB-vevős távszabályzóm kvázi billentyűzetként szerepel).
Ahol szerintem egy lejátszó ne akarjon fájlokat rendezni, kezelni, letölteni semmit ne töltögessen.
Speciális igényként (mivel jelenleg egy 1024x768 plazmát használok, natív módban), képes legyen 4:3 --> 16:9 pixelnyújtást alkalmazni. Ezt az XBMC és az MPC-HC is tudná, csak nem jegyzi meg, minden lejátszásnál újra kellene piszkálgatni. PotPlayer és KMPlayernél ez sem gond.
Vannak persze még további részletei a dolognak, de most inkább a PotPlayer navigátorát (fájlböngésző) emelném ki, amit talán az utóbbi időben kapott, vagy csak én nem vettem észre eddig, de igen elégedett vagyok vele, azóta is, mióta írtam róla: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest