- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
Krystal_s #26630 üzenetére
Semmi extra nincs a készítési folyamatban, csupán azokat a programokat, amik telepítés nélkül is futnak, ilyen formában szoktam letárolni. Így kikerülhetők pl. a reklámtámogatott telepítők hülyeségei. Az ideális persze, ha nem írnak sehova és a beállításaikat is relatív útvonalon, maguk mellett tárolják, de többnyire ilyenek is, sőt sokszor eleve hivatalosan így elérhetők. Akad olyan, ami létrehoz az AppDatában bejegyzést, de akár registry-elemeket is kreálhatnak. Azokat nem jegyzem "portable"-ként, de ahány program, annyi féle megoldás létezik, nem ismerhetem mind, és nem is feltétlenül károsak.
Viszont ilyen szinten nem kell óvni a gépet, pár registry-bejegyzés, vagy csendesen lapuló fájl semmilyen galibát vagy sebességbéli hátrányt nem okoz. Persze van az a szint, főleg ha automatikusan rendszerrel induló beépülők is érkeznek a gépre, de az apróságok nem okoznak gondot. Annyit mindenesetre kijelenthetek, hogy ezekben megbízhatsz, tesztelt dolgokat szoktam feltölteni. Ezeknek, mindenféle tevékenységi területre van egy kollekciója, amit naponta frissítek - később híroldal készül belőle, csak még nem alakult ki hozzá a weboldal. Akit érdekel, annak privátban megosztom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest