Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Microsoft Rewards
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
artiny
üzenetére
A legtöbb proxy szerver egyszerűen nem engedi a Flasht. Ha megy is a Flash, a proxy szerver lassúsága miatt egyszerűen nem lehet vele streamet nézni.
A proxy szerver azt csinálja, h. az általad meglátogatott tartalmat ő kéri le, és juttatja el hozzád. Ezáltal a tartalomszolgáltató csak a proxy IP címét látja.
De amint mondtam, ezt nem is kell nézni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
artiny
üzenetére
Nekem azt írja jelenleg nincs adás. Egyébként ha megy is akadhat proxyn keresztül lassan jönnek mennek az adatok. Proxy progit nagyon régen használtam már, ingyenes volt, vagy valahonnan letöltöttem és okosba "megvettem" már nem tudom, 4-5 éve használtam akkor is csak kipróbáltam és a program már nincs meg a nevére se emlékszem sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Samsung Galaxy S22+ 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest