Hirdetés
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Mobil flották
- Netfone
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poo
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Csakis hp nyomtatókat használunk jelenleg a 6000n nyomtatót és 6500 AIO multifunkciósokat vesszük, és ami poén az egészben h 6500 AIO és 6500 AIO wifi közti különbség h a wifis támogatja a dosos nyomtatást részben mert van amit kilehet nyomtatni dosbol is de a sima 6500assal semmit abszólut és mi is furán álltunk a hozzá és hardwerileg teljesen ugyan az a 2 nyomtató kivéve h az egyikbe van wifi is na de ez csak érdekességképpen mondtam.
Eddigi nyomtatók mentek ezzel a net use-os parancsal amit lentebb is írtam amik usb-s is volt de az újabb már nem, kollégám talált 2 progit ami úgy működik h fel egy kamu nyomtató az egyik progi átküldi a kamu nyomtatósorba a dolgokat és míg nem lépsz ki az alakalmázásból az ott szépen gyűlik egymás után és mikor kilépsz akkor a másik progi úgyszintén küldi tovább az igazi nyomtatónak a nyomtatni kívánt dolgokat de van amit elfelejt vagy a formátum nem felel meg meg ilyesmi szal az a progi nem jó sajna.
Olyan lpt+usb kábelt meg még nem találtam erre én is gondoltam hogy vajon úgy mi csinálna a nyomi, szal ha találok akkor meglesem majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi