- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Disztroj--
senior tag
Valóban furcsa....én amúgy dolgoztam az apple-nek, és sok embernek mondtam úgy, hogy ez az iLife csomag a géppel eggyütt jár..szal nem értem, a sulimban, s a haveroknál miért nincsenek meg ezek az alkalmazások
Mellesleg kipróbáltam az általad javasolt progit, de ettől csak jobban fáj, hogy nincs imac a közelben...jóval egyszerűbb és gyorsabb az iMovie
-
-
cigam
titán
Lejárt a mod.idő, de ezt találtam neked windows alá: DVD slideshow GUI
-
FireShadow
senior tag
azzal "szoktam" csak ahol éppen kéne ott gagyi vagy én nemtom de hátráltat hogy mindig ujraindul mikor beállitok valamit és az örületbe kerget. jó mondjuk müködik csak valami szoftveres dologra gondoltam. tüzfalakkal siman lehet ilyet csak az olyan mintha 2 falu közé mágnesvasutat épitenénk, overkill egy ilyen feladathoz. de lehet az lesz.
-
grais
csendes tag
elmentem a weboldalára. gondoltam, hogy download , valami winXp progi feltelepszik aztan beallitom.
De ehellyett egy eleg erdekes oldal fogadott ahol szamomra meg a letoltes se egyertelmu...
Ilyeneket talatam csak : wget-1.11.1.tar.bz2 stb...
Ezek forraskodok, de sehol egy telepitheto progi... Ha esetleg sikerülne kihamoznod egy linket akkor megköszönném... Bár lehet ez nekem nem fog menni... Azért megprobalnam. -
cigam
titán
Ja, és egy ingyenes alternatíva
-
Worker
aktív tag
ööö, kb. ertem, de megis tul bonyolult
Megoldom vhogy, h kimentsem az adatokat, aztan fogom es leformazom sztem az egeszet, es ujrafelosztom xp-telepitovel, vagy egy masik gepben az MS particiokezelovel /amugy en is ugy szoktam, h 10 giga xp-nek, a tobbi logikai/.
Most azert nem volt szerencsetlen modon igy, mert azt remeltem h csak ideiglenesen kell rendszert tennem ra, de ugy nez ki, h hosszabb ideig kell ezen a 80ason 'eldegelnem', most meg bajok jottek elo, ami reinstallt igenyel... -
twine
veterán
Szia!
....hát ez az hogy nem erre találták ki
De mi az amit erre találtak ki?? Úgy látom egyenlőre nincs ilyen...
Egyébként a laptop egyenlőre csak terv...
Most még csak a két(asszonyé,illetve a saját melós) asztali gépet nyuzom így oda -vissza,,, a "kis gép" az egy Dell gx240-es 1.7-es P4 512Mb 133Mhz SDRAM, a melós gépem pedig az infómnál..."Nagygépen" VistaSP1, "kisgépen", XpSP3,
A procik memóriák nincsenek leterhelve, működés közben...Azt hiszem még azt kellene kipróbálnom hogy két db, gigabites Lan kártya között hogyan működnek a hasonló progik....
-
szilva01
őstag
Már próbáltam de ha elindítom a telepítőt akkor előbb uninstallálni akarja de akkor kiírja, hogy hiba miatt sikertelen.A netről letöltöttem egy másik dll-t de azt sem hagyja bemásolni...
Ezért gondoltam hogy a törlés az egyetlen megoldás.
A csökkentett módra nem is gondoltam úgyhogy kösz a tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest