- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Ingyenes programot keresek amivel játék replay-t fel tudok venni, plays.tv-t nem tudom működésre bírni
Fraps-et ismerem. -
Met
nagyúr
válasz
Kezdő vagyok #38753 üzenetére
A programok nem sérülnek viszont a hdd-n sérülhet adat ha éppen írt valamit.
Újratelepíteni itt is csak akkor kell ha hibás működés lép fel az áramszünet utáni indításkor. -
Met
nagyúr
válasz
Kezdő vagyok #38751 üzenetére
Ha rendesen indul a gép akkor nincs tenni valód.
Ha sérült az illesztőprogram azt majd jelzi amikor legközelebb feldugod a gépre a vinyót. -
Met
nagyúr
Nem tudom mi bajuk az említett programokkal.
TC-vel csináltam a zip-et akkor ezek szerint jó lehet úgy.
Köszi mindenkinek. -
Met
nagyúr
Zip készítőt keresek.
The following archive utilities have been found to generate non-standard zip files that our server is often unable to decompress:
7zip, lzarc, WinZip (Latest version)
Please use another archive utility to reduce the chance of problems with your uploads.Ezeken kívül milyen lehetőségek vannak ami standard zip file-t készítenek?
-
Met
nagyúr
Lemezkezelőben inaktív a kötet kiterjesztése. Letöltöttem néhány programot (AOMEI Partition Assistant, EaseUS Partition Master Free) amiknél inaktív a másik meghajtó (ha a C van kijelölve akkor az üres inaktív, ha az üres akkor a C-t nem lehet kijelölni), egy program van ami tudná de csak a fizetős verzió.
-
Met
nagyúr
Ingyenes partíció kezelő programot keresek, a C-hez kellene hozzá adnom egy üres partíciót.
-
Met
nagyúr
A tálcán lévő naptárat (ami az órára kattintással jön el) milyen programmal lehetne helyettesíteni ami mutatná az ünnepnapokat is?
A jelenléti ívet az alapján szoktam kitölteni hogy melyik nap volt hétvége. Március 15-öt tudtam hogy volt de húsvét nem jutott eszembe és nem is húztam ki. -
Met
nagyúr
válasz
Zola007 #37079 üzenetére
Én az Amp font viewer-t használom.
-
Met
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #36123 üzenetére
-
Met
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #35885 üzenetére
Egérrel nem tudod kijelölni a szöveget? Ctrl-C Ctrl-V
Ha képként van a pdf-be a szöveg (be lett scannelve egy papír és pdf formátumba lett elmentve) akkor egy OCR programmal próbálkozhatsz, az karakter felismerő program. Azt hiszem az újabb ms word-öknek van ilyen funkciója.
-
Met
nagyúr
Hdd-t eladás előtt mivel célszerű törölni, formázni hogy ne nagyon lehessen adatot visszanyerni?
-
Met
nagyúr
Van valami egyszerű program amivel tudom szabályozni hogy egy programnak mi legyen a max. sebesség amit feltöltésre használhat?
Degoo-val töltenék fel felhőbe de nagyon belassul a net, gagyi t-s net van csak és a programban nem lehet állítani
Vagy Comodo IS-ben lehet ezt állítani? Mert én nem találtam ennek a lehetőségét. -
Met
nagyúr
Sziasztok!
Cobian backup helyett van valami más lehetőség?
Külső vinyóra kellene menteni és tudjon növekményesen is, tehát hogy csak az új vagy változott fileokat mentse második indításra.A Cobiannal az a bajom hogy az első mentés iszonyat lassú, tudom az usb sebesség (2.0) is a szűk keresztmetszet, és hiába másolom fel manuálisan a fileokat érzékeli hogy ez az első mentés és az egészet akarja menteni. 1 óra alatt valami 13%-ot mentett le. kb. 100 gigáról van szó.
-
Met
nagyúr
válasz
zsigripapa #34442 üzenetére
Úgy tudom ez csak akkor legális ha azok is tudnak róla és bele egyeztek, hogy "monitorozva" vannak.
TaaT Download felirat?
-
Met
nagyúr
válasz
Kernel #34272 üzenetére
Thunderbird-ben is pont ugyan így van, csak tudod ez úgy megy nálam hogy új levél-címzett-tárgy-levél-klikk küldés és utána szentségelés hogy basszus nem arról küldtem
Ezért gondoltam rá hogy ha addig nem tudom elküldeni amíg nem választok akkor kevesebbszer lenne ilyen. -
Met
nagyúr
Sziasztok!
Létezik olyan levelező program ami képes arra, hogy vagy az üres levél létrehozásakor vagy a küldés gombra kattintás után megkérdezze hogy melyik fiókról menjen a levél?
Az a bajom hogy Thunderbird-ben be van állítva 4 email fiók, az egyik amit gyakran használok és ha éppen a többi hivatalosabb fiókról akarnék küldeni levelet elfelejtem átállítani mi legyen a kimenő.
Ha rá lennék "kényszerítve" a választásra akkor nem lenne gond -
Met
nagyúr
Google calendar helyett van valami kis program amit kicsit jobban testre lehet szabni? pl. eseményhez képet is be lehessen tenni
Vagy esetleg egy másik online megoldás. -
Met
nagyúr
A 360 browser-ben hogy tudok egy linket berakni a kivételek közé?
-
Met
nagyúr
Konkrétan az a bajom vele hogy ha Intézőben rákattintok egy rar-ra duplán akkor nem külön ablakban nyitja meg hanem az intéző ablakában és onnan nem tudom átdobni a benne lévő állományt egy másik programba (konkrétan betömörített termékfotót Corelbe vagy PS-be).
A PeaZip külön ablakban nyitja meg de abból meg nem lehet kihúzni. -
Met
nagyúr
Valami ingyenes tömörítő kellene ami kezeli rar és zip fileokat, a 7-zip-et próbáltam de valahogy nem az igazi.
-
Met
nagyúr
válasz
littleNorbi #30644 üzenetére
Photoshop?
-
Met
nagyúr
Átneveztessük a topicot?
-
Met
nagyúr
válasz
LonGleY #30278 üzenetére
A sose tűnik el-t úgy értettem hogy ez mindig látható marad? Neked volt már hogy letakarta egy ablak?
Mert csak annyi gondom van a két említett dock-al.
Most hogy mondod ki is rakhatnám oldalra a tálcát mert már elfér de valahogy megszoktam hogy lent van, a gyorsindító meg oldalt vagy fent. -
-
Met
nagyúr
-
Met
nagyúr
válasz
mclaren777 #28767 üzenetére
Én úgy szoktam hogy a max írási sebesség fele.
-
Met
nagyúr
Bőség zavara
-
Met
nagyúr
Van valami jelszó manager progi?
Hordozható és lehessen benne kategorizálni pl. mail, felhő stb.
Arra kellene hogy bármikor elő tudjam keresni hogy mi a jelszó egy adott oldalhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- Hobby elektronika
- ASUS ROG Ally
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest