- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Predator2 #18925 üzenetére
szerintem ez korrekt. (egy barátom mindig így kérdezi: "most dicsekszel, vagy panaszkodsz?")
kell 50 papír, azt félbevágni 200 Ft
van 100 db A/5 papírod
kinyomod rá kétoldalasra
ha (kb.) 200 oldal, akkor egy A/4 lapra ráfér A/5 méretben 4 db,
kell 50 A/4 nyomtatási oldal, az 300 Ft
spirál 300 Ft
kemény elő/hátlap kb. 150 Fteddig ezer alatt vagy és van egy A/5 mérető könyvecskéd.
-
Wolfskin
őstag
válasz
Predator2 #18714 üzenetére
hívd fel őket, szerintem megoldják
ugyanakkor én a helyedben nem költenék rá ennyit. egyszer leülsz a gép elé a g12-vel, végigolvasod, az info 95%-a evidens lesz, ha nem először van a kezedben gép. ha először, akkor lehet, kétszer is le kell ülnöd. ugyanakkor, ha tényleg fotózol, és lesz benne gyakorlatod, akkor hamar kinövöd ezt a kis könyvecskét, tehát sok mindenre nem fogod használni. max. azt az 1-2 oldalt nyomd ki, ahol valami felsorolás van. pl. motívum programok leírása, ilyesmi. sok fotós oldal van a neten, ahol a fotózással foglalkoznak, kreatív ötletek, megoldások, ilyesmi, azokból sokkal többet lehet meríteni. ezt nem kritikának szántam, inkább tapasztalatnak, de a te döntésed lesz, úgyhogy... mit is szoktak mondani? jó fényeket!
-
Wolfskin
őstag
válasz
Predator2 #18709 üzenetére
...ki tudják nyomni... (kávé után könnyebb)
az idei határidőnaplómat én is ott nyomtam. ha csak A5-t tudnak nyomni, akkor pozicionáld középre , kicsinyítsd le a megfelelő méretre, és és vágd le utólag (ez ilyen csináld magad üzlet, ennek megfelelően olcsó is). van ott papírvágójuk, 10-20 lapot simán foghatsz egyszerre. -
Wolfskin
őstag
válasz
Predator2 #18709 üzenetére
copy general
szerintem olcsóbb, mint egy nyomda. leegyezteted telefonon (ha nem akarsz kockáztatni), beviszed pendrájvon kinyomtatják, lespirálozzák. ha nincs A6-os papírjuk, akkor tudsz ott helyben vágni, ha kitudják nyomni. -
válasz
Predator2 #18653 üzenetére
Amit te keresel az "kilövő" programnak hívják, angolul Imposition.
Ezek a programok fizetősek és drágák,
Van magyar fejlesztésű is, hozzá demo, ami nem tud menteni.Én a Preps-et használom a munkahelyen.
Ingyenes alternatívákat, ha van is, nem ismerem.
-
Wolfskin
őstag
válasz
Predator2 #18658 üzenetére
hát, megnéztem a Nagy Grafikius Kézikönyvben, de a középkor óta nincs elfogadott álláspont kis "füzet" szabványra. a füzet még hagyján, de a "kis" az nagyon relatív...
naszóval. ezt én nem szerkesztgetném, mert egy profin összerakott, jó kiadvány. inkább a nyomtatással játszanék. a Foxit reader az egyik legsokoldalúbb pdf olvasó, rengeteg nyomtatási opcióval.
azt nem tudod megcsinálni ezzel sem, hogy irkafűzött legyen, de azt igen, hogy kinyomtatod kétoldalasra (először minden páros, majd minden páratlan), és lespiráloztatod. azt is kipróbálhatod, hogy veszel A5-ös lapot (vagy a copy generálban félbevágatod az A4-t) és arra nyomtatsz. vagy még kisebbre. a margókkal kísérletezz, hogy nehogy mellé nyomjon. mielőtt rányomsz az egészre, csinálj pár próbát (tudod, az esőerdők...)
photoshopban szét tudnád pakolászni az oldalakat fekvő A4 oldalakra, kiszámolgatva, hogy melyik oldal melyik hátlapján legyen nyomtatáskor, hogy irka-fűzöttre is kinyomtathasd, de 200 oldalas kiadványnál ennyi melót nem feccölnék bele. a spirál is jó.
-
válasz
Predator2 #18356 üzenetére
Az OS beépített DISKPART progija is alkalmas a feladatra
Indítsd a parancssort admin-ként, és add ki egymás után az alábbi parancsokat
DISKPART
LIST DISK
SELECT DISK X (ahol X a pendrive-od sorszáma, amit a list disk parancsnál látsz)
LIST DISK (ezt most csak azért használtan ismét, hogy lásd, hogy valóban a megfelelő eszköz lett kijelölve, egy csillag lesz a kijelölt eszköz előtt a listában)
CLEAN
CREATE PARTITION PRIMARY
FORMAT LABEL="lemezcimke" QUICK
EXITMindez képben, hogy hogyan is kellene végbemennie a műveletnek
(Egy 1Gbyte-os pendrive volt a tesztalany, ami 1-es sorszámú a listában)Megjegyzés
1. a FORMAT sorban ha nincs megadva fájlrendszer(és a példában nincs), akkor az eszköz alapértelmezett beállításaival formázza le az eszközt. (Pl egy régebbi pendrive-ot FAT-re)
A QUICK kapcsoló gyorsformázást eszközöl, ha elhagyod, akkor lassú formázást eszközölsz2. Nagyon figyelj oda, hogy helyesen add meg a pendrive sorszámát, mert a műveletek nem visszavonhatóak és rossz eszköz megadásánál legyalul, visszavonhatatlanul mindent!
Csak saját felelősségre használni!
(Biztos kéz és szem kell hozzá)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Family Link
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Robogó, kismotor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Gyermek PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest