-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ticzi01
aktív tag
Tudom, hogy vab Xp fórum is,de eddig hasztalan volt és senki sem tudott segíteni, meg akkor volt a forgalom, hogy lehet el is kallódot.
Nemrégiben voltam a T-Mobile-ban a hivatalosban és egy Acer mini notin láttam egy tuti kis progit aminek sehogy sem sikerült megfejteni a kilétét.
Ezzel csak Internetezni lehetett.
Se startmenű/nagyon profi , nagyon tetszik.o]/ se semmi az asztalon, csupán csak egy spéci böngésző indul el.
Feladatkezelőt sikerült előhozni alt+ctrl+del és ott láttam egyetlen egy futó folyamataot. Vagyis kettőt. E-Media Agent ez szerepelt a futtatható progiknál.
Ha kilőttem a böngészőt/igen kértem rá engedélyt/akkor csupán egy full üres asztal maradt.
Gép indulásakor egyből ez a progi indul el.
Amit nem nétem meg csökkentett mód lehet ott telepítették rendszergazdával az későn jutott eszembe.
Vagyis e progi segítségével lehetne tuti internetes korlátos pc létrehozni.
Semmi garázdaság a böngésző is a program része volt.
Ha tudtok segíteni abba, hogy megfejtsük mi a progi neve hálás lennék.
Nagyon sokat keresgéltem, de eddig semmi.
Remélem nem valakinek első találata lesz googleKöszönöm mindenkinek előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest