- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Abból gondolom, hogy kipróbáltam. Tudok realtime mpeg2-be felvenni, csak a program elecard codecet használ, és odateszi a logót, az meg nekem nem kell. Nem teljesképernyős HD-ról van szó
.
Akkor mégegyszer, miért ragaszkodom az MPEG2-höz: Mindenki jól ismeri, ebben van kódolva a DVD is, vagyis egy film ilyen felbontásban 4-5-6Gb. Ennél nagyobb felbontású dolgokat én sem akarok rögzíteni, sőt még ekkorát sem. A tömörítetlen viszont nagyon sok helyet foglal (már 1-2 perc is 1Gb fölött, és ha én online tv-adást rögzítek másfél-két órában akár, akkor az picit nagy lesz). Még a veszteségmenteset megnézem, mindenképpen átkonvertálom a videókat xvid-be, szóval ez nem probléma, amennyiben valami barátságosabb méretű a felvett anyag.
A realtime MPEG4 felvételt pedig felejtse már el mindenki, egymagos 2.4GHz-es P4-en ez nem igazán működik, még kétmagos rendszeren is előfordulhat, hogy megakad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.