- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
válasz
kiskegyed #706 üzenetére
Ja, hogy ez ilyent is tud
. Nem volt megtalálni a hunyót. 30GB olvasott adatmennyisége volt. Méghozzá az F-Secure egyik exe-jének. Leszedtem, most úgy tűnik, hogy jó lesz. Lehet, hogy a frissítésben volt benne valami. De ahogy láttam, nem csak nekem volt ilyen. Pedig azt hittem, hogy megtaláltam a számomra legjobb vírusirtót, meg tűzfalat. Lehet, hogy marad a Windowsos tűzfal, meg az F-Prot.
Vagy valaki tudja, hogy miért csinálta ezt az F-Secure? Ja, és a legérdekesebb a dologban, hogy amig futott az az exe (most sajnos nem tudom melyik, mert már ledaráltam), addig a procit sem lehetett kihasználni rendessen. Érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest