- Google Pixel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
Helló mindenkinek!
Olyan programot keresek, ami képes egy gépről közvetített streamet tovább steamelni több gép felé. Elméletileg a VLC jó lenne, de nem sikerült úgy továbbstreamelni az anyagot, hogy ne kelljen újratömöríteni. Hang volt, de kép nem. Illetve a VLC-vel még olyan gondom volt, hogy a http-n keresztül streamet több perc alatt nyitja meg. Windows Media Encoder pedig nem tudott hálózati forrásból megnyitni videót.
Előre is köszi a válaszokat! -
szasza_1
senior tag
válasz
kiskegyed #706 üzenetére
Ja, hogy ez ilyent is tud
. Nem volt megtalálni a hunyót. 30GB olvasott adatmennyisége volt. Méghozzá az F-Secure egyik exe-jének. Leszedtem, most úgy tűnik, hogy jó lesz. Lehet, hogy a frissítésben volt benne valami. De ahogy láttam, nem csak nekem volt ilyen. Pedig azt hittem, hogy megtaláltam a számomra legjobb vírusirtót, meg tűzfalat. Lehet, hogy marad a Windowsos tűzfal, meg az F-Prot.
Vagy valaki tudja, hogy miért csinálta ezt az F-Secure? Ja, és a legérdekesebb a dologban, hogy amig futott az az exe (most sajnos nem tudom melyik, mert már ledaráltam), addig a procit sem lehetett kihasználni rendessen. Érdekes...
-
szasza_1
senior tag
válasz
T. Almeida #701 üzenetére
Az a dúrva, hogy 1-2% az össz procihasználat ilyenkor...
-
szasza_1
senior tag
Milyen progival lehetne megnézni Windows alatt, hogy éppen melyik file van olvasás alatt? Mert olyan gondom van, hogy a winXP csak úgy elkezd tekerni, akár fél órán át, és annyira megfogja a gépet, hogy akad az egér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Google Pixel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nyaralás topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest