- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Google Pixel topik
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Hellosztok!
Nos, inkább felvázolom a helyzetet, és utána kérdezek:
Itthon én FireFox 3-at használok a netezésre. A gépen van egy vírusírtó, természetesen ingyenes megoldásról van szó. Azért, hogy növeljem a biztonságot a FF-ot egy normál felhasználói fiókkal szoktam futtatni. A fiók neve Korlátozott. Mellesleg a gépre, mint rendszergazda jalantkezek be, és ez alatt a rendszergazdai fiók alatt futtatom a Korlatozott nevű felhasználói fiókkal a Runas paranccsal.
A kérdéseim: mennyire van értelme ennek? (Azért valamennyi van szerintem) És a másik, hogy van-e olyan program, ami hasonlóan működik mint a Runas, de nem kell mindíg Entert nyomogatni, mikor jelszót kér? (A FF-ot egy parancsikonnal indítom el, amiben a Runas van megfelelően paraméterezve.)
Üdv: Jimmy399
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest