- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeusHun
őstag
Hali mindenki!
Egy olyan problémába botlottam, hogy a pendrive-omon csináltam egy aktív (boot-olható) partíciót (4gb), majd gondoltam csinálok egy másik partíciót a megmaradt 4 gb-re.
Szép elgondolás, csak a M$ nem kezeli a 2. partíciót a pendrive-on. Így most van 1 db 4 gb-s amit nem tudok törölni (sajátgép -> jobb klikk -> kezelés -> lemezkezelés alatt próbáltam, nincs ilyen opció rá, hogy törlés) és nem tudok 2.-at létrehozni (ugyancsak ott próbáltam, az "Új partíció..." szép szürke és kattinthatatlan). A neten kb 3 órája kutatok ilyen program után, de nem találok semmit (ill amit kipróbáltam, hogy "na talán" az nem kezel pendrive-ot).
Linux alatt még csak virtualizálva próbáltam (jelenleg nincs írható cd-m, se liveCD-s tuxom).
Tudnátok esetlen javasolni valamit? Milyen proggal lehetne esetleg fogni és letörölni a már meglévő partíciót?
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Tesla topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Bioshock 2 Special Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! HP ZBook 17 - i7-4800MQ I 32GB I 256SSD+750GB I Nvidia I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A56 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fehér, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest