- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
Arra jöttem rá, hogy Youtube videók, zenék letöltésére nem igazán jó a Windows. A By Click Downloaderre is van prémiumom, de hiába, mert az sem tölt le semmit sem pillanatnyilag. Többet is próbáltam az ajánlottak közül, kevés sikerrel és/vagy stabilitással. Én már tött prémiumot nem vagyok hajlandó venni erre a célra. Hiába, pénzt beszedik, update pedig gyorsan elmarad.
A megodásom: egy Android emulátorral (BlueStacks) futtatom a Tubulart/NewPipe-ot. A kettő között nagy különbség nincs (Tubularban van SponsorBlock), ingyenesek, aktívan támogatott mindkettő. Az Andoridos beállításaimat simán importáltam, azzal sincs gond. Próbáltam, működik, simán megy a letöltés vele. Erőforrás gondom nincs, pedig nincs erős laptopom (i5 8250u, 16GB RAM).
Szóval én nem próbálkozok egy ideig több Windowsos programmal; maradok ennél az Androidos emulátornál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest