Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cigam

titán

válasz TaliGa #51370 üzenetére

asuswebstore
    Ingyen kapsz pár GB tárhelyet, de "gyöngyökért" kapsz akár 1TB-ot is 1 évre. (Ha belépsz az WEB-es felületére szoktak akciós ajánlatokat adni, pl. nekem most 17.99$-ért ajánlottak 1TB-ot egy évre)
    Természetesen nem ez a leggyorsabb szolgáltatás, de valamit valamiért ;-)

Amiben kitűnik a többi közül, hogy olyan bővítményt (programot) is biztosítanak, amivel fel tudod mapponni a tárhelyet, mint egy meghajtót.

Jó ötlet a helyi és felhő mentés, de kellene még egy 3. offline, ami fizikailag máshol van mint ahol dolgozni szoktál. Ha leég a ház/iroda vagy ellopják a gépet, még mindég marad egy másolatod. Pl. hetente készítés egy teljes mentést a gépről egy külső lemezre, amit máshol tartasz mint ahol dolgozni szoktál.(otthon/munkahelyen, rokon/ismerős, banki trezor)

Erre használhatsz külön mentőprogramot (pl. AOMEI Backupper), de használhatod a kedvenc fájlkezelődet is.

SteveS
    Ez fura mert pont most próbáltam ki. A helyi OneDrive mappában készítettem egy teszt mappát, amit azonnal létre is hozott a felhőbe. Ezután kivettem a pipát előle a beállításokban. Amint leokéztam eltűnt a helyi teszt mappa, de a felhőben ott maradt.
    Igaz nekem más verzió lehet, mert alul volt folytatás:

Új hozzászólás Aktív témák