Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Team Viewer alternatívát keresnék, több 8 éve használom de az utóbbi időben elrontották,állandóan azt írja hogy jogtalanul használom nem személyes célra hanem kereskedelemre. Munkahelyről csatlakoztam az itthoni gépre letöltött cuccokat rendezgettem. Egyszerűan úgy csináltam hogy itthon elindítottam lefényképeztem az ép aktuális jelszót meg az azonosítót anno ott meg beírtam.
Tehát olyan kellene ami így dob egy jelszót és nem mint az anydesk hogy kellene valaki ittohn aki rányom az engélyre hogy csatlakozzak
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest