- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szivárognak a OnePlus Nord CE6 Lite specifikációi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightzone
aktív tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Teljesen friss win telepítés volt, és működik minden rendesen, csak az audióval voltak gondok hogy nem volt hang és eltünt a Realtek a programok listából az meg ugye azért kell. Most a hang is működik, csak nincs Realtek Audio Consol amiben jó kis beállítások vannak.
Friss telepítéssel, csak a win által eszközöl driverek lesznek fent, a harverhez adott egyéb progik nem (pl cpu-hoz Intel chipset update utilíity, Dragon Center vga-hoz stb), de nekem ezek is kellenek ezért én mindíg felrakom a régebbi készletet amit cd-n adnak a harverekhez és utána frissíteném amit kell. Lehet nem a legjobb megoldás de akkor legalább tuti minden fent van.
A Driver Easy amúgy tényleg csiga lassú és nekem sem tetszik a manuális módszer, de legalább nem tesz fel plusz progikat.
Sztem megvárom akkor a win update-et, ha szerinted is az a legjobb.

Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MiPC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- S22 Ultra 512/12
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest