Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    Sziasztok,

    milyen program ami...
    kiszedi a youtube filmekből a kép a képben filmajánlókat, amikben már a következő filmeket ajánlják, és kitakarják vele az adott film utolsó kb 20 másodpercét?

    így ha végig akarok nézni egy filmet, aminek esetleg a végén van a csattanó (micsoda ritka kivétel lehet :D ), le kell töltenem, különben nem látszik semmi, eltakarja a reklám. (ez nem olyan reklám, amit ki lehet kapcsolni, ez annál sokkal agresszívabb, ez a youtube önreklámja).

    elgondolkoztam, mi lehet ennek a hátterében. ez azért van, mert mára a (média)fogyasztó olyan szinten leépült szellemileg, hogy mire egy pár perces film végére érne úgyis elfelejti az elejét? vagy hogy mit is csinál éppen, és mivel meglát egy új, érdekesebb dolgot végig se nézi, kattint arra.. vagy még nem ilyen, de ez a cél, ezzel is kondicionálják efelé? vagy mi más értelme lehet? minta elkezdenéd olvasni a Háború és békét, de a kétharmadától már a Rómeó és Júlia lenne belefűzve, azzal a felvezetővel, hogy hagyd ezt az unalmas szart, itt az új sztori, gyilkosság, ármány, szerelem, ez kell neked... de még csak meg se halhatnának szegény szerelmesek, mert már ott dübörögne az Eltűnt idő nyomban, ami "a legjobb regény, amit ezen a bolygón írtak", amivel sokkal jobban jársz... és így tovább.

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák