- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
válasz
idegen lény
üzenetére
Én nekem nem töltött le semmit. Linkre kattintva egy halott oldal jött be.
@ ollie: Nyilván úgy csinálták meg, hogy ne legyen olyan egyszerű letölteni, mint ahogy a videókat is ilyen flash felismerős kiegészítővel lehet csak lehúzni. Pl a CTRL+U-re sem történik semmi, gondolom ez sem véletlen.
Az egész oldal flashbe van ágyazva és valahogy megjeleníti a pdf-et, gondolom SWF-be lett konvertálva vagy nem tudom és azt kéne lehúzni, majd vissza PDF-be vagy akármi hasonlóba aztán OCR, de az nem muszáj. Flashbe nem nagyon írogatnak könyveket azért gondolom, hogy valahogy meg lehet oldani. Ahogy írtad te is mindenféle mágia nélkül. Na de hogyan?Próbáltam a Google-t segítségül hívni, de pár óra sz*ás után hozzátok fordulok, hátha van valami bevált módszer.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs