Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pukkancs
aktív tag
Amit mailben kaptam, azt nem sikerült kiszednem belőle, mindig hibát írt ki, pedig megpróbáltam cselesen is
Más progi után meg már nemigazán kutattam már, mert inkább mentem aludni de még mindig itt van 6-7 videó, amit nem játszik le a telefonom, de most megpróbálom, hogy az egyik program, ami mindig hibát ír ki nekem azoknál a videóknál, mp4-be konvertálásnál is hibát ír-e ki. Ha nem, akkor meg remélem, hogy azt lejátssza a telóm
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Más progi után meg már nemigazán kutattam már, mert inkább mentem aludni de még mindig itt van 6-7 videó, amit nem játszik le a telefonom, de most megpróbálom, hogy az egyik program, ami mindig hibát ír ki nekem azoknál a videóknál, mp4-be konvertálásnál is hibát ír-e ki. Ha nem, akkor meg remélem, hogy azt lejátssza a telóm