- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A nap színe: a vörös
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- iPhone topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Valószínűleg nem PNG-ben mentette el...
Most tényleg magyarázni kell?
Az általad idézett részt pontosan azért írtam le, mert azt gondoltam, abból le fog jönni, hogy ez a megoldás. Ha PNG-ben menti el a Snipping Toolban, nem lesz gyenge minőségű, ez hülyeség.(#37051) pc360:
Adj egy próbát majd a PicPick-nek is, az is ingyenes.
Amúgy ja, az általad IrfanView-val leírt módszer sajnos szinte pont ugyanolyan macera, plusz annak a saját kis beépített paintje szintén rendkívül gyenge.
(Igazából az egyedüli különbség, ami számíthat, az az, hogy IrfanView-val a crop a Ctrl+Y, az így gyorsabb, de a többi tényleg ugyanaz (leszámítva, hogy S helyett Ctrl+S a Paintben a mentés). Képnézegetésre viszont én is az IrfanView-t használom, mert arra nagyon jó a könnyűsúlyúsága miatt.)
A Greenshotot is próbáltam, az is jó (főleg, hogy open source is, már ha ez számít), de nekem személy szerint szimpibb volt a PicPick. Meg ne kérdezd, milyen szempont miatt, mert már nem emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elektromos autók - motorok
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most tényleg magyarázni kell?
Az általad idézett részt pontosan azért írtam le, mert azt gondoltam, abból le fog jönni, hogy ez a megoldás. Ha PNG-ben menti el a Snipping Toolban, nem lesz gyenge minőségű, ez hülyeség.