- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szivárognak a OnePlus Nord CE6 Lite specifikációi
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
juharsirup
üzenetére
Én nem minősítettem a szoftvert, ahogyan Te igen. De lehet, hogy én is le vagyok fizetve, ahogyan majd mindenki más és a linkelt oldal írója. Én nem írtam véleményt arról amit nem ismerek. Egyszerű kis programot ajánlottál. Kezdőnek szerintem jó lehet. Ha a kérdező az ImgBurn tényleg rendesen használta... nem csak tovább... tovább.... szinten... akkor sajnos neki nem lesz jó. Mert ez az egyik legprofibb író, mélyreható hangolásokkal... és bár nem bolondbiztos és valóban érteni kell használatához... És igen a tovább... tovább megoldásra én sem az ImgBurn-t javasolnám. Az ImgBurn a CD Rippelős EAC-hoz hasonló etalon... de az EAC-ot is csak azoknak ajánlanám akik megfelelő olvasóval és tudással rendelkeznek hozzá. Ezeket a szoftvereket (lsd EAC what new) nem kell fejleszteni, mert sajnos a mögöttes technológia már nem változik... csak visszafele csökevényesedik (írók, lemezek)
De a linkelt oldalnak és konstruktív vitának köszönhetően a kérdező most már több közül választhat... és ennek szerintem ő is örül...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Plazma TV topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc Raiders
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- Ismeretlen régiókba látogat a Bungie, teszteltük a Marathont
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest