Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Netfone
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Egy olyan programot keresnék ami különféle formátumokból (pl.: mkv, mp4) avit, vagy valami olyan formátumot csinál amit kezel a Picasa. Ott tárolóm az összes fotóm így célszerű lenne.Eddig az AVCWare használtam de azt vettem észre hogy elég nagy minőség romlás következik be, akkor is ha a legjobb minőségre állítom. ( Ez az egyik legfontosabb szempont hogy a minőség ne romoljon, tárhely van bőven)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged