- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
HotSwapra gondoltam, mint írtam is, hogy több USB-s pendrive-val/ 2,5" külső vinyóval kipróbálva 7 alatt leszedte az illesztőprogit, de attól felfele már nem. És a pörgés leállítása se működött, de pendrve-oknál a LED se aludt ki. Míg a Win sajátjánál, illetve a másik 2 programnál igen.
Ezért mondtam, hogy USB-s cuccokhoz szerintem baromira nem sok értelme van ezt használni.
És igen, +1 az USB Safely Remove-nak, az a legjobb Windowsra.
Bár ott a Zentimo is, ami kicsivel többet tud [link], de azért egyik sem akkora létszükséglet talán, hogy az USR ne lenne elég. Illetve 1 cég gyártja mind a kettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ableton Live 12 Suite Education
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest