Hirdetés
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor128
aktív tag
válasz
gabor128
üzenetére
Üdv!
Olyan hang editáló progit keresek, amiben az 5.1 minden csatornáját lehet külön szerkeszteni.
ssolitude ajánlotta az audicaty progit. Megnéztem, jó kis progi, de nem tudja azt ami nekem kell. ssolitude bizonyára félreértette, amikor a Cool2000 progihoz hasonlót kerestem, mert ott 4 csatorna van, melyek külön editálhatók és az egész összemixelhető.
Audicaty:
Lehet benne nagyon sok csatornát létrehozni, de azt már nem lehet beállítani, hogy az 5.1-nek melyik csatornáján szóljon az adott hangfájl. Ebben a programban bal, jobb, vagy sztereót lehet összesen, meg a sztereo hangfájl két csatornáját lehet össze illetve szétszedni.
Nekem, mint említettem, olyan kell amiben több csatornára létre tudok hozni ill. beimportálni hangfájlokat (wav, mp3) és meg tudom mondani, hogy az 5.1 6db csatorája közül melyiken szólaltassa meg az adott csatornát. A végén ezt valahogy összemixelni és lejátszáskor az általam létrehozott fájlból különböző hangszórók szólalnának meg.Egyébként az audicaty jó program, nagyon sok effekttel, ingyenes és magyar nyelvű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Svájci jellegű bicska eladó
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest