Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kivlov
aktív tag
válasz
LonGleY
üzenetére
Attól függ kinek mi jön be ha szereted a sok rejtélyes adat ki és be mozgását a gépedről amikor még egy torrent sincs benne, akkor tényleg jobb a 3-as széria, de akinek elég annyi hogy beteszi és letölti a torrentet majd idővel kukázza annak pont jó az 1.8.5 amit ha megnézel elég sokan ajánlanak és használnak a külföldi fórumokban nem véletlenül, mert mint tudjuk a 2 széria óta sok kéretlen dolog került bele...(a 3-ast szinte sehol nem ajánlják komolyabb helyeken)
Nekem 0-24ben közel 100 torrent fut benne napi szinten és sem stabilitásban sem egyéb dologban nem volt még vele gondom, ja és nem lassabb semmivel sem mint a 3 széria max lehet kicsit később kezd el letölteni 1mp helyett 4-5mp de ettől még nem esek el mert van rá ennyi időm.
de ez csak az én szubjektív véleményem és tapasztalatom ami nem képzi vita tárgyát
pedig többször is nekifutottam az átállásra az újabbakra de valahogy mindig visszatértem a jóhoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen processzort vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Synology NAS
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest