-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló! Köszi szépen.
Feltettem a gépre a progit. Volt amelyik lemeznél tudott segíteni, de összességében kb pár % alatt marad a sikeressége.
Érdekes egyébként, hogy fizikailag a némely lemez(írott CD-k) széle felé már olvashatatlan. Ezt még megértem. De van olyan lemez, aminek kb az első harmadát-felét tudtam átmenteni. Volt olyan lemez is, Primedisc márka (nem tudom mitől kapta a "Prime" nevet
) amiről semmit nem tudtam lementeni. Ezt az egy lemezt leszámítva ismert márkás CD-k vannak a listán. Eddig egyedül a Verbatim és Philips nem vérzett el. TDK, Fuji, Maxell, Traxdata igen, összesen kb 60 CD-ből 10 problémás. Nyílván csak bizonyos típusok voltak nálam, nem az összes gyártott kollekció.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Energiaital topic
- Nintendo Switch 2
- A processzorpiac legzsírosabb szegmensei húzzák az AMD-t
- Okos Otthon / Smart Home
- Ford topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) amiről semmit nem tudtam lementeni. Ezt az egy lemezt leszámítva ismert márkás CD-k vannak a listán. Eddig egyedül a Verbatim és Philips nem vérzett el. TDK, Fuji, Maxell, Traxdata igen, összesen kb 60 CD-ből 10 problémás. Nyílván csak bizonyos típusok voltak nálam, nem az összes gyártott kollekció.