- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco M8 5G - majd megveszed
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
De én teljesen irreálisnak látom azt a mennyiséget, amit ti ramba akartok tölteni, vagy úgy egyébként is.
Én alapból úgy gondoltam, hogy egy részt nem 1 torrentről van szó, másrészt, vegyes, mondjuk meg lenne nyitva 10, ezek közt lenne 5, 8, 16, 24, 48 GB-os is, és ugyanúgy töltené, mint ahogy szokta, szóval a működése ugyanúgy megy, úgy tölt mint szokott, oda, ahova szokott, csak miközben ő mutatja, a csíkon, hogy mely részeket töltötte le, a memóriába tölti a meghatározott csomagméretben, aztán, mikor áthelyezi a mentési mappákba, nem változik semmi, ami meg van, az már meg van. Esetleg más színnel jelölhetné a még csak memóriába töltött részeket, de ehhez már utorrent plugint kéne írni. ugye én még mindig nem fájlokról, hanem fájl részletekről beszélek, amit nem is lehet csak úgy áthelyezni, hisz minden részlete egy fájlhoz tartozik, ami a mentési könyvtárban növekszik. (vagyis igazából nem, mert előre lefoglalja a helyét)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest