- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Hello!
Adott egy félig kész doc fájl. Ezt ketten, két különböző helyről szeretnénk továbbfejleszteni. A cél az lenne, hogy pl én itthon írok bele két sort, feltöltöm, és utána lehessen látni, hogy én mit írtam újonnan bele.
Ilyesmit ugye tud a googledocs is, de sajnos az ő doc-ja nem teljesen kompatibilis a Word féle verzióval (igen, mi Worddel szeretnénk szerkeszteni).Többféle lehetőség is eszembe jutott, talán az svn sem lehet rossz, esetleg skydrive, google drive, valamelyiknek van ilyen szolgáltatása? (svn plain text-ekkel biztosan tud ilyesmit csinálni, legalábbis összefésülni őket tudja, de rich text-tel nem tudom, hogy áll)
Vagy mi egyéb jöhet szóba? (nem lenne probléma, hogyha ingyenes megoldás lenne!)Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Dell Latitude 7320 2-in1 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest