- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
nálam a tcm-ben a kijelölés menüben van négy ilyen menüpont, azt lehet, hogy egy plugin teszi bele? (másolás a vágólapra csak név vagy minden adta és útvonallal vagy anélkül.).
el tudom képzelni, mert pár éve sokat foglalkoztam a tcm felpimpelésével, mindenféle pluginokat kipróbáltam, de már elfelejtettem. azóta csak frissítek.Predator2: pdf szerkesztésre alapprogramok az Adobe Acrobat, Foxit PDFEditor, Nitro PDF stb. persze attól is függ, hogy layeres-e, vagy egy kép az egész (ki tudod jelölni a szöveget külön?). még nem dolgoztam velük (pdf --> pdf) , úgyhogy nem tudom mire képesek. bár a foxittal már fordítottam meg pdf-t, mert fejen állt, de amikor egy több oldalas pdf-ből kellett eltüntetnem a reklámokat, akkor már inkább photoshoppal csináltam, mert (nekem) egyszerűbb volt.
ha egy kép az egész, és a szöveget is szerkeszteni akarod, akkor Finereaderrel rekognizáld (de szövegértelmezésre, karakterfelismerése van online ingyenes weboldal is), az csinál belőle doc-ot, utána vedd ki a képeket, szöveget aztán abban szerkeszted meg, amiben akarod (MS Word, PS, Indesign stb.) és a végén csinálsz belőle egy új pdf-et.
ha oldalanként külön szerkeszted, akkor a giospdf-el össze tudod mergelni, ha word-ben, és régi office-od van, ami nem tud pdf-ben menteni, akkor a pdf creator ingyenesen feltelepül nyomtatóként és abban átnyomod.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- Részletre BankMentes ASUS ROG Zephyrus G16 (2025) GU605CR QR110W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest