- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Gear S3 - második kör
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
Az itt leírtak alapján +/- 50ms szokott lenni csak az eltérés. Gondolom eszköze (kamerája, programja) válogatja mennyire egyezik a videó és a hang hossza, és egyenként megnézve a videókat nyilván egyáltalán nem észrevehető, csak ha sokat teszel össze egymás után, akkor jön ki a dolog.
Úgyhogy hiába Direct stream copyztam össze, akkor is ez van.
(Igen, a fenti linken pont a megoldást ecsetelik, csakhogy fogalmam sincs, hogy kell használni az AviSynth-et.)Az interleaving-gel kapcsolatos meglátásod jogos, nem gondoltam végig, miről is beszélek. Viszont csak-csak ott van alul az az Offset audio to maintain a/v sync doboz... Az nem pont az én problémámra kéne hogy gyógyír legyen?

Fire/SOUL/CD: köszi, az AVIMerIn végül is megcsinálta, hogy ne csússzon el, csak a végeredmény 160MB helyett 600MB lett. Ideiglenesnek megtette ez is (ma délelőttre kellett), de még keresem a helyes megoldást.

Új hozzászólás Aktív témák
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest