Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android szakmai topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bőrkötésű belépő a Samsungtól
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- One mobilszolgáltatások
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zalaymate
senior tag
Sziasztok!
Nekem olyan térképszoftverre lenne szükségem, amit offline működik. Tehát tartalmaz valami európai, vagy csak Magyar térképadatbázist és abban lehet szépen navigálni.
Igazából nekem egy offline Google Maps kellene.
Mert elég sokat utazgatok és a noti mindig nálam van, szóval jó lenne, ha néha meg tudnám nézni a célomat, hogy hogyan is, merre is. A navikat nem szeretem, én vezetek, ne szövegeljen nekem senki. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lenne valami ötletetek?

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mert elég sokat utazgatok és a noti mindig nálam van, szóval jó lenne, ha néha meg tudnám nézni a célomat, hogy hogyan is, merre is. A navikat nem szeretem, én vezetek, ne szövegeljen nekem senki. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)