Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ticzi01
aktív tag
gondolom sokan használtok firefoxot.
nekem személy szerint nem jön be a Chrome viszont igen nomeg a jó őreg explorer nekem nem is kell más.
De mindent férretéve használom mégis, csak kicsis körülményes volt már mikor külön flash plugin kellett hozzá, de nem értem, hogy miért ez amúgy meg is oldódott.
A gépen van Java telepítve amit természetessen a kisróka nem ismer fel mintha nem lenne a gépen java. Olyankor kiírja hogy nincs a java runtime enviroment telepítve pipa be telepítés.
Kiírja, hogy nem lehet telepíteni a beépülö modult. Neten keresgéltem de semmi.
Mi a csudát kell hozzá leszednem hogy műkődjön is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest