Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
-
Mobilarena

TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el! 

HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ: 
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Chelseafan
üzenetére
Nekem is volt olyan Sempron de irodara elment viszont a 2GB RAM nagyon keves WIn7 -nek, valoszinu hogy rendesen visszafogja.Igaz en egy HD 6670 VGA -val hasznaltam ami gyorsitja a video lejatszast es a weboldalak betolteset is.
-
ST05
őstag
válasz
perempe
üzenetére
9k ért például láttam phenom X2-öt, az a sempron után megváltás lenne, 2 magos phenom minimum, vagy 4 magos athlon amibe még lehetne gondolkodni,( persze amit támogat a lapod) ha nem akarod a fél konfigot bővíteni... de yutubhoz kell minimális grafika is, gyanítom a vga sem egy erőmű?
-
ST05
őstag
válasz
Chelseafan
üzenetére
a haswell pentiumot (vagy i3at), mostmár 1150 foglalatban érdemesess gondolkodnod,
másnem késöbbiekben váltasz nagyobb procira, de egyenlőre elegendó kell legyen a kártyához fullHD-ben=HG=:: ne bántsd oliverdát, jó cikkíró ! azt ugye érzékeled, hogy a phenom deneb még alig múlt csupán 6 éves
[link] ehhez képest hol az fx?
6 magos van ott ahol a 4magos phenom volt, a 8 mag, meg ott, ahol 6 magos elődje[link]
kérdezhetném cinikusan? mi az elavúlt ha nem ez a szerény 7-8 éves technológia
-
Chelseafan
csendes tag
Üdv,
FullHD játékra (sima single player, régebbi és újabb is) tuningolt MSI Radeon HD6850 vga-hoz, valamennyire "hosszútávra" melyik lenne a jobb kombó szerintetek?
1. i3-3240 + 4 GB KINGSTON HyperX Blu 1600 mhz
2. Pentium G3420 + 8 GB KINGSTON HyperX Blu 1600 mhz -
perempe
veterán
ha a Sempron 145 procival (740g chipset), 2x1gb ddr2-vel szerelt gépet lassúnak mondják itthon (Windows7), akkor az minek a hibája? csak irodai használat, esetleg youtube.
-
yesqualle
újonc
Üdv
Tavaly vettem egy ASUS Radeon HD7970 DirectCu II-es videókártyát. A kérdésem az, hogy ez a VGA milyen processzorral nyújtja a legjobb teljesítményt? Játékra és videóvágásra használom leginkább. Alaplapot is kell vennem és összesen 100ezer forint áll rendelkezésemre. Milyen procit ajánlotok és ehhez egy olyan alaplapot amikbe ez belemegy? Előre is köszi!!

-
=HG=
addikt
válasz
deja vu
üzenetére
"Azt már február óta lehet tudni, hogy AM3+-ra nem jön új architektúra. Ott van a fenti hivatalos roadmap-en. Annak a vonalnak már régen harangoztak. Elavult infrastruktúra, sokat fogyaszt, drágább az alaplap gyártása, stb."
Belegondolsz, hogy mekkora badarságokat beszélsz ? Ezt ugyan úgy elmondhatod az Ivy-ra is..Kb egyidős az FX-el, és ugyan úgy "elavult"...Ez ugyan úgy megvan az Intel oldalon is.. Nagyon egyszerű a képlet: Új procihoz új alaplap...Nekik is meg kell élni valamiből...
Logikádat követve csak 1150-es foglalatot szabad venni, mert az nem elavult....
-
-
-
deja vu
addikt
válasz
ViZion
üzenetére
Oliverda ezt mondta 2012-ben az fx-re, mondjuk tévedett mert jött még bele.
"Nem tudom, hogy mi értelme ezt még tovább tologatni. Az FM2 foglalat az A85X chipsettel lényegesen jobb alternatíva lenne az FX alá mint a már elavult, magas fogyasztású AM3+. Már fícsörök tekintetében is veri a 990FX-SB950 párost, ráadásul utóbbival a PCIe 3.0 támogatása is teljesen kizárt.
Ebből megint csak az fog lejönni, hogy baromi sokat fogyasztanak a processzorok, ami nem is meglepő, hisz a 990FX északi híd egy izmosabb PCIe terhelés mellett (pl.: játék) kapásból bekajál 20 wattot, és akkor még ott a HT link is. El kéne felejteni már ezt a vonalat, és egy foglalatra leegyszerűsítve árulni processzorokat, amíg ki nem halnak a GPU nélküli modellek. Bízok benne, hogy végül ezt fogják tenni.Azt már február óta lehet tudni, hogy AM3+-ra nem jön új architektúra. Ott van a fenti hivatalos roadmap-en. Annak a vonalnak már régen harangoztak. Elavult infrastruktúra, sokat fogyaszt, drágább az alaplap gyártása, stb."
Ez meg az fx9590 tesztnél írja:
"A rekordmagas TDP erősen rányomja bélyegét a teljesítmény/fogyasztás mutatóra, amivel csak a sor végére került a főszereplő.Mindent összevetve szerintünk az FX-9590 legnagyobb problémája a magas fogyasztás, ami talán nem túl meglepő. Amennyiben valamilyen módon ezeket az órajeleket 125 wattba sikerült volna belepréselni, akkor lényegesen jobb lenne a főszereplő helyzete, ha pedig mindez két évvel ezelőtt történt volna, akkor minden bizonnyal az AMD helyzete is kedvezőbb lenne. Ezen felül az árazás is lehetne barátságosabb, ugyanis a nálunk járt, hűtő nélküli kiadás jelenleg 92 000 forint, ami kétségkívül nem kevés pénz érte. E modell esetén legfeljebb egy 70 000 forint körüli árcímkét tartanánk piacképesnek."
Cső! -
válasz
deja vu
üzenetére
Inkább olvasnád a PH! teszteket...

Ne keresd ki, felső graf a tuningolt, legnagyobb FX, alul OC nélkül. Befejezhetjük? ..már ha a "teszthez" nincs hozzászólásod, ahonnan kiindultunk.

Jah, minden Seasonic drága... relative. Viszont jók. Nekem eddig FSP, Chifi, meg ilyesmik voltak, most van tervben ez. Ha lesz sok extra $$$ januárban.
-
-
válasz
pc_seft
üzenetére
Nem vagyok elfogult, csak a Te "teszted" volt az, amit kiegészítettem a véleményemmel. Nem lenne semmi gond, ha azonos "érából" származó procikat hasonlítasz össze. De ez így sokakat félrevezet. Valóban i7-nek nincs ellenfele, ahogy egy tuningolt i5k prociknak sem alternatívája az FX.
i5 gépen dolgozok, AMD-n játszok/dolgozok is. Ahogy írtad, játékra VGA kell első sorban. Nincs vita, tesztelj másik procikat is, kész

mcs: attól függ, mennyit akarsz tuningolni. Teljesen alap M5A97-ben 4,2 bolt stabilan, hűvösen az FX-6300-am. Jobb lapban, ua. feszen 4,4-ig jutottam, fentebb több fesz kellene, nekem a csend fontosabb.
deja vu: ööö... 400-500 W táp (minőségi) elég egy VGA-s rendszerhez. i5-höz Te raknál valami szerényebbet?
-
kristof123
őstag
-
-
pc_seft
tag
válasz
ViZion
üzenetére
Az a baj elfogult vagy AMD fan vagy ahogy látóm!
Nem fogok vitát nyitni de egy izmos vga alá nagyon kevés az AMD össze cpu-ja!
Ezzel a "vitát" lezártam!
Elég baj az AMD-nek hogy a 20-25ezres prociját egy 12ezer Ft-s intel játékok zömében hozza vagy elveri!
Én nem vagyok elfogult volt AMD-m (AM3,AM3+,FM1.FM2) egyiktől sem vágtam magam hanyatt,kivéve az FM2 aminek a proceszorban lévő vga-ja elég jóra sikeredett!(ott viszont az Intel van elmaradva)
De én úgy vagyok ezzel hogy ha valaki játszani szeretne normálisan,az nem a cpu-ra bízza egyedül
Játszani vga kel. -
válasz
pc_seft
üzenetére
...ahhoz olyan deszka is kell, az sem ócó. 9370 ~48k, szinte új, garis. 8350 garisan 35k...
Azért legalább annyit írj, hogy igen, valóban a core2-vel kellett volna egyben tesztelni.
Vagy legyen egy core 2 celeron vs. AMD FX teszt is, aminek a végén kijelentjük, hogy minden Intel sz@r, mert 2 (régi) procit teszteltem... csak a korrektség kedvéért 
deja vu: drága helyen nézed... annyit egyik sem ér
tesztelőseket kell keresni, meg használtat. Használt Intel nem sokkal olcsóbb, bár alaposan nem nézegettem. -
válasz
pc_seft
üzenetére
Igazad van, hiszek a tesztednek, de
... de az két régebbi és gyengécske AMD proci (Athlon, mégcsak nem is Phenom II), FX-ek "némileg" jobbak. Kb. core2-vel kellett volna összevetni őket. "AMD kilőve" jó, én ár/értékben gondolkodom, most pl. 8350/9370-el szemezek, mert ócó. 
-
pc_seft
tag
Hali srácok!
Egy kis érdekeség,hamár cpu topik úgy mond
Nem régiben volt nálam 4-db cpu (x4 651,G1610,G2020, X4 655)
Teszt konfig amivel teszteltem a vga memória stb azonos volt...(HD7770 8GB memória stb..)
Játékok: (BF4,BF3,Maffia 2,NFS Run,Cod MW3)Az összes játékot azonos felbontásban néztem azonos beállításokkal nagyrészt HIGH,MSAA: OFF stb...
Érdekesség hogy az AMD cpu-k szépen elvéreztek ezekkel a kis kétmagos csodákkal szemben

Msi Afft programmal néztem a pillanatnyi adatokat,és a kis ivy folyamatosan 99%-on teperték a GPU-t.
AMD vonalon már nem volt ennyire egyértelmű ott volt hogy láttam 75-85% kihasználtságot is,ráadásul a minimum fps-ek zöme az ivynél volt magasabb! Most ezt csak azért írtam le mert nagyon sokszor látóm a topikokban hogy az AMD procik kedvelői leszólják az inteleseket miért is állítják hogy az AMD nem az igazi.
Én arra a következtetésre jutottam hogy ha másoknak építek gépet vagy saját magam részére AMD kilőve.
Ez nem irányul senki ellen csupán a szememnek hiszek.Még egy kérdés családban fejlesztés lesz mindenképp intel.Mi a vélemény az 1150 platformon belül a kis kétmagos G3220 prociról? (Maximum GTX560 lesz mellé téve)

-
Bossi
őstag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek

Nem pénz miatt cserélném csak, mert ATI VGA van a gépemben és gondolkoztam a cserén... -
3shae
senior tag
EZT A HOZZÁSZÓLÁST OLVASD EL ha pedig van kedved akkor az egész tesztet is

Mielőtt cserélnél..
-
Bossi
őstag
(#50553) Attix82, (#50554) Lord Vader köszi ez eddig elég egyértelmű volt

Annyival rosszabbak az AMD-k? -
Bossi
őstag
Üdv!
I7 2600 CPU-t cserélném AMD-re, mit tudnátok ajánlani helyette max. a 2600 hasznát árán venném.
Alaplapot is ajánlhatnátok nem kell valami extrém... alsó közép megfelel.(ami legyen PCI-E 3.0 ill. tuning lehetőség)köszönöm.

-
miresz
veterán
válasz
Alister71
üzenetére
Jó gondolat,de alaplapból legalább FM2+ -os legyen szerintem, a további fejleszthetőség miatt,+ az UEFI is sokkal jobb rajt,mint az ASRock-on. GIGABYTE GA-F2A88XM-D3H
-
NoOne1976
őstag
A segítségeteket kérném! Régóta kiszálltam a folyamatos fejlesztgetésből, és ez már azt eredményezte, hogy nincs W7 támogatás az alaplapomhoz. Ezért cserében gondolkodok.
Most egy Asus M2N-E (AM2-es) és egy Athlon 62 X2 6000+ procim van. A csere lényege lenne, hogy utána W7 kompatibilis legyek, így majd SSD-re is tudjak váltani, illetve kezelje a 3TB-os vinyót a rendszer.
Természetesen úgy szeretnék cserélni, hogy a sebesség a mostanihoz képest inkább növekedjen, ha lehet. Ami fontos, az a sok SATA port a vinyók miatt. Játszani nem játszok, filmezni tv-n szoktam. Főleg net, zenehallgatás, töltögetés megy. Az ár/érték arány fontos tényező lenne, nem kell mindenképpen csúcsgép. (A megfizethetőség inkább szempont, mert netezni bármin lehet.)
Az alaplapi dedikált cuccok nem érdekelnek, mert vga van külön passzív hűtéses a zaj miatt, illetve hangból is XonarD1.
Mire cseréljek, mit ajánlotok? Alaplap+proci...
-
válasz
perempe
üzenetére
Hááát... akkor már egy normálisabbat (ha van dVGA-d): Asus M5A97 EVO R2.0, ez elpöntyög a prociddal, utána ha lesz $$$, akkor tudod FX-re frissíteni olcsón. Volt olyan procim, bios upgrade-ra vettem, elvitték pár ezresért. Persze ha nincs rendes videókártyád, akkor azzal is kalkulálni kell, mert ezeken nincs IGP.
Unlockra kicsi az esély, de ez a lap is tudja. -
vhw
addikt
válasz
ViZion
üzenetére
Épp ezért kérdeztem rá, viszonylag aktívan játszok a kérdéses játékkal. A fejlesztők évek óta ülnek a multi-core támogatáson - hivatalosan, részükről jelenleg nincs ilyen.
Most ha ők nem, akkor ki?Nem csak a kötekedés kedvéért írtam... a jelenlegi én is a konfig váltáson/újításon gondolkozom. A jelenlegi Athlon x3 450 (3,4 GHz-n) sajnos még igen kis felbontáson (1366x768) sem hajlandó legalább közel "high" beállítások mellett futtatni a játékot 40+ fps-sel. (most egy GTX 550 Ti társaságában, hogy pár hete szervizes lett a 7770 - sok esetben közepes alatti/teljesen kikapcsolt opciókkal/beállításokkal tudok játszani csak)
Tippre azt kaptam, hogy ha csak kifejezetten a WoT-ot (és az egy szálás szerencsétlenségét) vesszük figyelembe, akkor jobban járok mondjuk egy haswell pentium-mal (~15k) mint akármelyik FX-el (amik újonnan csak 20-22k-nál kezdődnek).
Ehhez képest bármerre olvasgatok ezután, mindenhol belefutok olyan posztokba, ahol FX-et használva is azt állítják, hogy (az enyémtől nagyobb felbontáson) megy magas részletességen, mikor épp az egyszálás teljesítményen lenne a hangsúly, abban pedig az említett pentium is jobb.
Ezt nem tudom hova tenni... hogy az illetők 4,5-5 GHz-re húzott FX-ekkel állítják ezt, vagy nekik a teszem azt 20-30 között ugráló fps is ok, vagy szimpla nagyotmondás, netán valóban igaz... (tudom, tőlük kéne ezt megkérdeznem...) -
perempe
veterán
válasz
ViZion
üzenetére
jelenleg e2160 processzorom van (p31-ds3l, 2x1gb ddr2), helyette veszek e7400-at 7k-ért számlával, meg még 2gb memóriát.
másik gép ma74gm-s2h lapra épül (Sempron 145, 2x1gb ddr2 - szerintem lassú a win7), csak 2 memóriafoglalata van, így nehezebben bővíthető. (legjobb lenne Intelre cserélni.) kellett nekem olcsó lapot vennem...
sok cég (pl. ebyte) árul használt Intel processzorokat, de AMD-t nem.
-
-
perempe
veterán
válasz
Zsmester89
üzenetére
számlával gondolkodnék rajta, de inkább Phenom II X2 vagy Athlon II X2...
-
-
perempe
veterán
am3 processzort vehetek-e vhol számlával? általában csak core2 processzort kapni használtan.
-
-
Tibi71
csendes tag
Sziasztok.
Átlagfelhasználásra,munkára új gépet akarok összerakni,hosszú időre, I5 4570 procit néztem ki hozzá.
Mi a véleményetek róla? -
ST05
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
újabb, hogy az kinek jó vagy nem, az dönse el maga
itt wikipedian jól össze van foglalva angolul mindenesetre.. -
Joe Swanson
senior tag
Jobb az új haswell, mint a sandy bridge, vagy az ivy?
-
miresz
veterán
válasz
castiels
üzenetére
Attól függ mire. De inkább itt érdeklődj: ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Egy i3 2120 megér 18k-t? -
-
miresz
veterán
válasz
Gery008
üzenetére
Intel:
(ez kicsit több~67e)
INTEL Core i5-4440AMD:
ASUS M5A97 EVO (ebből ha lesz raktáron az R2.0 az jobb választás)
-
Gery008
csendes tag
Sziasztok, jó estét!
Azt szeretném megkérdezni tõletek, hogy van egy phenom x4 b55 processzorom, rajta egy arctic freezer 13 co. Január végén szeretném lecserélni. Úgy kell gondolkodnom hogy egy olyan procit kellene vennem játékra, ami kihajtja a gigabyte hd 7870 oc-met. 60.000Ft-om lesz rá maximum. Amd maradjon a hūtõ miatt( mert azzal tudom húzni) vagy intel legyen, és milyen fajtát? Egy chieftec ctg 450em van a gépbe és 4gba ddr3 1333mhz-es ram. A 60.000Ft-ból lapot is kell venni.Köszönöm szépen!
B.U.É.K.! Mindenkinek!Üdv,
Gergõ -
mcs
veterán
válasz
ViZion
üzenetére
Minimum fps is rendben van?
Azt bírom ezekben a tesztekben, hogy általában fel sem tüntetik, pedig az nem egy utolsó szempont procisabb játékok esetén. Ha adott két proci, közülük az egyik átlag 110, másik 70 fpsel viszi ugyanazt a játékot, utóbbinál nagyobb az esély arra, hogy akár 40 alá is leszaladhat a minimum, az meg már általában rontja a játékélményt. Bár lehet, csak az Unreal Tournament beszél belőlem.
-
Kaci84
őstag
válasz
Edward1981
üzenetére
Ja az úgy más, de a crossfiret hagyd szerintem. Egy csúcs kártya elég lehet bármihez. Ha van pénz az Intelek nagyon jók, de ha crossfiret tervezel van pénzed ezek szerint.
-
-
laca000
őstag
válasz
Zsmester89
üzenetére
Nem. Nem jelent teljesítményben semmit.
-
Ribi
nagyúr
válasz
ViZion
üzenetére
Szövegértelmezés?... Sehol sem mondtam, hogy ezt ajánlod. De ebből azt lehet leszűrni. Ingyenes rész kb. olyan mint BF3nál a single. Köze sincs az igazi terheléshez. 2 magoson elvan vele az ember, de amikor jön a multi / 25-ös raid akkor besír a proci és a vga is. Csak gondoltam szólok.
-
Nyugalom...Szövegértelmezés? A felsorolt progikról volt szó, ezért lett a WoW kiemelve. Igen, anno 2 magoson játszottam, amíg volt ingyenes, elfutott rajta. Tesztben meg az újabb procikat linkeltem, ha nem volt világos. Valóban, 64 biten nem játszottam, nem érdekel. De a tesztben gondolom mérték, vagy fel sem telepítették, csak egy konkáv-hasracsapós véletlenszám generátor beírt egy fps-t, kész
És nem, sehol nem ajánlottunk 2 magos procit, ha olvasod, nem csak félmondatba félreértesz. -
Kaci84
őstag
válasz
Edward1981
üzenetére
Ez a proci és lap kész pazarlás ahhoz a VGA-hoz

-
bandi0000
nagyúr
válasz
Zsmester89
üzenetére
Azzal ne foglalkozz, észrevehetetlen a külömbség, azt vedd amit a pénztárcád enged
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Edward1981
üzenetére
Annyira nem vok nagy szakértő de keresd meg az alaplapos forumban bluyoo t ő a lapmester

-
Zsmester89
őstag
Köszönöm a válaszokat! Az intel melllett nekem csak az szolna, hogy ott az új lapokon már van PCI Express 3.0-s támogatás, míg az Am3+nál nincs. Jelent ez teljesítményben valamit? Ha nem, akkor tényleg marad az amd.
-
Ribi
nagyúr
válasz
ViZion
üzenetére
"WoW már egy 2 magos, 2 gigás ósdi procin is elvan" erre belinkelsz egy tesztet ahol egy 4 magos 3.7 gigás proci van a lista alján

Az ilyen megszólalásokat valaki megnézi vesz valami szart aztán csodálkozik, hogy nem fut rendesen.
2 magos gépen wow nagyon régen futott normálisan. Persze az elvan jelentheti, hogy egyedül játszol 10 fps és boldog vagy...
Ha meg nem is ismered a játékot minek említed? Külön 64 bites startere is van. Sokat peccseltek rajta. -
bandi0000
nagyúr
válasz
Edward1981
üzenetére
Megérni megéri az más kérdés h nagyon erős a cpu a vga hoz ráadásul nem a legjobb ár értékű lapot nézted ki
-
...urban legend. Nem, ez nem játék, az egyszálas dolog.

Eleve, amikor kijöttek akkor sem volt olyan teljesítmény egy szálon, amit röhögve bármelyik FX ne tudna. Részletesen: WoT: van multi core mod hozzá, Skyrim: ini fájlokat kell átírni itt-ott és van patch is, bench is, WoW már egy 2 magos, 2 gigás ósdi procin is elvan [link], és tesztekben nem is húzott procik vannak, gondolom játékokat sem patchelték a multi core kedvéért.
Új hozzászólás Aktív témák
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- Apple asztali gépek
- LEGO klub
- MIUI / HyperOS topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgatós találkozó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Temu
- További aktív témák...
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el! 

Elég neki a 400-as, de mondjuk abban a tesztben a grid 2 alatt 390-es számot látok.

Vagy legyen egy core 2 celeron vs. AMD FX teszt is, aminek a végén kijelentjük, hogy minden Intel sz@r, mert 2 (régi) procit teszteltem... csak a korrektség kedvéért
... de az két régebbi és gyengécske AMD proci (Athlon, mégcsak nem is Phenom II), FX-ek "némileg" 

VirsLee