Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena

TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el! 

HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ: 
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
-
Edward1981
tag
Sziasztok!
Épp proci váltás előtt állok. A kiszemelt áldozat egy i5 4670k amit egy MSI Z87-G43 gaming lapba hajtanám. Jelenleg egy AMD 720 @ x4 3200mhz procim van. Szerintetek megéri a váltást? Amúgy főként játékra használnám egy HD 7850-es vga-val.
A válaszokat előre is köszi!
-
válasz
miresz
üzenetére
Látod, nem is tudtam megvenni a csúcs FX-et...
...kellett a della a démásznak. Nem is baj, állítólag az FX-9590/FX-9370 -et csak paksi lakosok vehetik. 
gtamate2: sőt, minden qva drága!

tranceplanet: Jogos. Annyiban javítanálak, h nem ERŐS, hanem MINŐSÉGI táp kell, egy VGA-val 500 W biztosan
"kihajíccsa"elég. Nálam FSP SAGA II 500 W van, unatkozik. Amikor vettem, nem tudtam, h nem lesz pénzem soha CF-re
A hűtő meg opcionális: ha nem húz órajelen, akkor a gyári (auto-n túl sokad adnak a lapok FX-nek) feszt lejjebb véve elpöntyög azzal is... De inkább tuning és csend. Egy jó hűtő, pl. Brocken vagy Mugen, ilyesmi nagyok 10k alatt is lelhetők aprón, amik több konfigot is kiszolgálnak.
Tudom, kell nagyobb ház, mert ez nem fér bele...

-
Milyen 1-2 szálas ÚJ játék van?

STALKER-t tolom erősen, régóta. Na az kib**ott egyszálas. Még az ilyen-olyan patchekkel, progikkal sem tudtam "saját" magra erőltetni (van aki igen, sokaknál nem lehet...) és az is szépen fut a 6300-on... Persze ha egész nap tömörít/renderel olyan progival, ami egy szálon dolgozik, akkor tényleg jobb áldozni az Intel i5-re.
Most az jön: sokat eszik az FX.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
laca000
őstag
válasz
Zsmester89
üzenetére
Az FX8350 ugyanolyan jó bármilyen játékra mint az intel.
..és olcsóbb is. -
Grave_444
nagyúr
válasz
Zsmester89
üzenetére
Játékra jobb lenne egy I5 3470-3570, esetleg 3570K hogy tudd tuningolni.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Zsmester89
üzenetére
Z77 és i5 3570K használtan.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Zsmester89
üzenetére
Játék az elsődleges és olcsóság akkor marad az FX, amúgy egy I5 4570 is nagyon jó, bár hosszú távra a több szál miatt jobb az AMD
-
Zsmester89
őstag
Sziasztok!
Új gépet rakok össze, s viszonylag költséghatékonyan nagyon jó teljesítményt szeretnék elérni. Elsőnek az AMD 8350-on gondolkoztam, de a napokban egyre inkább az intel felé húzódok.
Amire kell a gép:
- JÁTÉKRA
- R9 290-es kártya mellé kéne a processzor, ezért gondolom az integrált gpu-nak nincs létfontosságaAz intel terén eléggé lemaradtam, így nem tudom, hogy mennyivel jobbak az LGA1155-nél az 1150-ek.
Mit tudnátok ajánlani? Vagy esetleg tippek, hogy melyikkel járok jobban ha tényleg a játék az elsődleges?Köszönöm!
-
válasz
Smithy87
üzenetére
Az X3 740, nem? Mert akkor az olcsó verzió: venni egy Asus M5A97 EVO R2.0 lapot, abba belemegy a procid, később akár apróról tudsz hozzá FX 82xx-et venni ócón. X4-740 nincs a supported listán, asust meg kell kérdezni. Ha FM2+, akkor jó az is amit írtál, bár a Kaverit megvárnám, már a spájzban vannak az új APUk...
-
Smithy87
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg, egy X4 740-esem van. Sajnos az alaplap kezd meg murdelni alatta, Egy FM2+ -osra cserélem, ehhez a procihoz képest, egy egy x4 760K megfelelő előre lépés lenne? Van még benne 8 GB 1600-as RAM, valamint egy Saphire HD7770 GHz edition vga. Vagy nem éri meg lecserélni, a procit? Egy FM2A88X Extreme4+ lapot néztem a régi helyére. Előre is köszönöm a segítséget, valamint bocsi a részleges off topikért.
-
jocomen
aktív tag
válasz
Attix82
üzenetére
Naggyon jó volt a videó! Végre valaki megmutatta a lényeget!

Konkrétan a zöld grafikonok is. Ebből látszott, hogy a BF még az i7-et is ki tudja használni. Mert a 4mag/4szál-nál azért a szálak kihasználtsága 100% környékén volt még, és akadozott is picit.
8 szálnál viszont sehol se ment 100% közelébe a grafikon, és nem is nagyon láttam akadást.Szívesen megnéznék ugyanilyen tesztet FarCry, COD, Crysis-el is, ha lenne kedved csinálni.

-
-
Kaci84
őstag
válasz
ViZion
üzenetére
Minden esetben a Prime95-el teszteltem. A mostani FX-6300 az AsRock 970 Extreme3-al 4.5GHz 1.45V Prime 95 Chinebench 11.5 (5.66pts) és BF3 multi. A BF3 multi nagyon jó cpu tesztelő
Így nyomtam hetekig, de az biztos, hogy normális hütő kell rá, mert alig tudtam kordában tartani a hőt max venti levett ház oldala így lehet 70C alatt tartani (CM TX3)
Vissza is vettem gyárira, mert alapon vígan elviszi a játékokat. Ja és ügye fontos hogy az FX-6300 "csak" 95W -
marquuard
veterán
Na most kikapcsoltam a TC-t és alap 3,5GHZ-n működtetem. Prime95 Blend teszt egy ideje fut. CPU-Z folyamatosan megy. Teszt közben végig tartja a 3,5GHZ-t (3492,29MHz). A feszültség annyit változik, hogy egyszer 1,112V, másszor 1.120V. Nem nyúltam a feszhez, ez az alap. Nem probléma ez a 0,008V ugrálás?

-
-
válasz
Kaci84
üzenetére
Olvasgasd a fórumot és rájössz: Te kib**ott szerencsés vagy!

Azokon a deszkákon alig lehet pár dolgot beállítani, nincs normális hűtés, etc... legtöbb usernek throttlingol. Az is kérdés, hogy Neked azon a frekin mi volt a stabil? Játék alatt? Az lehet... de nekem is volt olyan, ami játék alatt jó volt, de flash, vagy tömörítés, renderelés kiborította. IBT hány kör volt stabil?Szal. nem kellene ezt így ajánlani, a gyártók sem oda szánták... ritka nagy szerencséd volt azokkal aprocikkal, deszkákkal, ha stabil volt így.
EnterR: igen, az már az... Feszültséget offset álláson lődd be, LLC enabled, ilyesmik... akkor javulhat.
-
marquuard
veterán
-
laca000
őstag
válasz
Kaci84
üzenetére
..ne haragudj, másvéleményen vagyunk.
Nem beszélve arról, hogy a legalacsonyabb árkategóriában lévő lapok egyáltalán nem tuningra vannak tervezve, közel sem.
Annak viszont örülök, hogy neked szerencsésen összejön benne a minimális tuning.
EnterR: nekem anno egy 980BE volt abban a lapban, és semmi jót nem tudok mondani róla, alapon, igen, elmehet/elmegy.
Ha nem, próbálj meg venni minimum egy ilyet[link] -
marquuard
veterán
Csáó.
Egy FX8350-et tervezek venni, viszont az alaplapomra azt mondják, hogy nem lesz jó bele egy 8 magos proci, mert fos a tápellátása. Alaplapot nem igazán cserélnék, FX8350-re már megvan a pénz. Esetleg ha nem húznám, akkor boldogulna vele az alaplap és nem lenne throttling, VRM túlmelegedés?ASRock 970 Extreme3 R2.0
-
Kaci84
őstag
válasz
Alister71
üzenetére
Szerintem ez azért túlzás. Az előző konfigomban egy 12ezres A55 lappal adtam 4.4GHz egy X4 750k-nak 3.5ről. A mostani lapom AsRock 970 Extreme 3 (18e) és 3.5-ről 4.5-re ment a tuning. Tudom, hogy ideálisabb egy drágább lap, de az túlzás, hogy az az alja. Arról nem is beszélve, hogy egyáltalán megéri-e. 10-el olcsobb lap +10 drágább proci és lehet, hogy jobban ját a júzer.
-
laca000
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
15-20k-s alaplaphoz vak szerencse kell, hogy abban értelmesen tuningolható legyen.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Egyik olcsó lap sem tuningra való, mindkét procihoz 27 - 28 az alja.
-
Kaci84
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Igen olcsobb lapoal is lehet màs kérdés hogy mennyire. 20-25% azért menni fog.
Én fx6300 3.5ről 4.5re toltam 18ezres lapban. Bàr ehhez 10ezres hütő kell. Igy 4.5ön hozza egy 45ezres i5 teljesitményét a 6magot hasznàló alkalmazasokban. -
laca000
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
i5 2500k, minimális föle van, de használtan FX8350.
Alaplap függő meddig tuningolhatod. -
Alister71
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
i5 2500K használtan,vagy FX8320.
-
Kaci84
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Valszeg valamelyik i5 lesz a jó választás. Renderelésben az FX-ek is jók, de ami nem használja ki a több magot abban sajna elmarad. Tudnod kellene a program amit használni akarsz hány magot használ, hisz ezen bukik minden.
-
-
AthlonXP
őstag
válasz
miresz
üzenetére
Ez a PDF nagyon jó, mentem is egyből, köszi!

Köszönöm a válaszokat, mindenkinek!
Na most magát a virtualizációs technológiát támogatja a "K" jelzésű is valóban. Viszont ugye ahogy a leírásból látszik, a "vPro, TXT, VT-d, Sipp" technológiák hiányoznak belőle ( bár ezt nem értem miért kellett tiltani benne.

Ahogy utána néztem ezek a technológiák elég hasznosak, főleg a "vPro és a VT-d", így lehet nem volna hátrány, ha ez meg lenne.
Ezek alapján valószínűleg a sima "K" mentes CPU-t érdemesebb venni. -
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! Processzor vétele előtt állok. Nem tudom milyet vegyek. Játékra, videószerkesztésre, renderelésre kellene. Egy R9 270x karit hajtana ki. AMD vagy INTEL? Max ár: 40 ezer FT +- pár ezer eltérés lehet.
-
starpeter
senior tag
Sziasztok!
Egy Asrock FM2A55M-DGS alaplapba elfér egy AMD Athlon 750K? Úgy értem ,hogy kompatibilisak?
Esetleg ,ha kéne a tápom adatai: Chieftec GPS-450AA-101 -
-
miresz
veterán
-
mcs
veterán
válasz
Batmanforeve
üzenetére
95 wattos fogyasztásúig bármit. Hiába írnak hozzá 125ös támogatást, nem érdemes vele nyúzni, mert például a 8 magos FX erősen throttlingol benne terheléskor. Különben is csak 3+1 fáziskialakítású, így különös a 125W támogatás ráaggatása.
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Szeretnék majd venni egy i7-4770-et és lenne egy kérdésem ezzel kapcsolatban.
Olvastam, hogy a "K" jelzésű változat nem támogatja az Intel virtualizációt ( IVT, VTx , stb ).
Na ezt azért írom, mert szoktam használni (és a jövőben is szeretném majd) VMWare-t, hogy régebbi oprendszereket futtassak vele ( Win95-98, esetleg valamilyen Linux, stb ).
Úgy tudom, ha ezeket a virtualizációs technikákat nem támogatja hardveresen a CPU, akkor jóval több erőforrást igényel a virtuális rendszer futtatása ( jobban terheli a CPU-t pl. ).
Bár ez CPU amúgy is nagyon erős, ráadásul a "K"-t húzni is lehet, de gondoltam megkérdelek titeket, hogy melyiket ajánlanátok a kettő közül ilyen feladatra...
A tuningolhatóság nem lényeges, a saját turbó funkciójával is bőven jó lenne mind2.
Nyilván (csak) nem emiatt akarok ilyen erős (és drága) procit venni, de ez lényegtelen...
-
-
ASUS lapokkal van tapasztalat: EVO és PRO már jól állítgatható, akár az M5A97 R2 is. 25-33k között mozognak. Hűtő ajánlás van az FX topik 1. hsz-ben, használt hűtő is tökéletes, már jók vannak 10 k alatt is aprón. Miklosss talán Sabertooth-ban hajtotta 5 GHz-n a 8350-ét, Silver Arrow-al hűtve.
FX-6300 CM TX 2-vel 4-4,1-ig jól ment a "mezei" rev 1-es M5A97 lapban. Jobb hűtéssel 4,2 GHz-t hangtalanul, M5A99FX PRO R2 lapban 4,4 GHz ugyan az a proci, kényelmesen, hangtalanul, ~1,4 V-on
faranus: ha nem tuningolsz, akkor i5 + jó és ócó ASRock lap, kész. AMD-t sem lehet tönkre tenni (max ha lekapod a hűtőt...), ha nem jók a beállítások, akkor BSoD, vagy nem indul, akkor fail safe módban indítja.
-
ST05
őstag
válasz
faranus
üzenetére
AMD oldalt nem ismerem, oda keményebb lap kell ,és keményebb hütés, hogy frankó legyen húzni érdemes az Fx-et,fx8320 ott a best buy minimum ö lehet i5 kihívója, tehát végeredményben olcsóbb nemigen lesz, vagy ha igen akkor lassabb is.... de majd kiegészítenek, ha valaki nem így gondolná
nem is hasolnítanám össze, mint ahogy azt sem hogy szökét bmw-vel furikázol vagy barnát mercivel? ki mit preferál.. -
-
faranus
aktív tag
sziasztok
A régi i5 760 procimat cserélném le mert érezhetően kevés lett a mindennapi dolgaimhoz. A tuninghoz nem nagyon értek ezért az nem opció hogy nagyobb erőt hozzak ki belőle. Egy i5 4670 néztem szerintetek az mennyivel lenne erősebb vagy esetleg érdemes lenne egy i7 be gondolkozni? Játékra kellene és egy
nvidia GTX 770 kihajtására. Szerintetek jó lenne az i5 is vagy inkább az i7? Inkább intel párti vagyok de az AMD is szóba jöhet. Szerintetek mit kellene vennem? A cpu alaplap ram összesen kb 100-120k lenne max. -
miresz
veterán
válasz
Kristof9094
üzenetére
Elenyésző.
Intel Core i3 3240 vs Intel Core i3 2120 -
ST05
őstag
-
RazoR
veterán
Sziasztok! Tudnátok ajánlani egy FX 8320-hoz alaplapot aminek megfelelő a tápellátása és bírja a tuningot! Arra gondolok, hogy olvastam hogy pl a Giga 990FXA UD3 rev1 megadta magát egy húzott 8320 alatt...
-
Gainka
őstag
válasz
Kristof9094
üzenetére
Ha hiszed ha nem kb 6% van a 3240es javàra egyszàlon és tobb szàlon is.

Ilyenkor az àr dönt, mert ugye több ezret nem ér meg az a 6 %
-
Gainka
őstag
válasz
Kristof9094
üzenetére
Értelek, akkor meg is vàlaszoltad magadnak erre van love. Én csak azért irtam a haswelt mert ha valaki procit akar vanni akkor azért ajànlottabb a legujjabbat vàlasztani.
-
Kristof9094
senior tag
válasz
Kristof9094
üzenetére
És az Ivy 3240 csak + 2k, tehát az még belefér, a kérdés az, megéri-e a felárat.
-
Kristof9094
senior tag
válasz
Gainka
üzenetére
Még mindig nem érted.
A Haswellnél csak mint egyetlen lehetőségként lett feltüntetve az G3420, mivel afelett 30 ezer az első i3.
A 2120 is izzadni fog, de korántsem annyira mint a G3420-3220. Ezek a programok a legjobb tudomásom szerint kihasználják a HT adta előnyöket (hiszen az összes munkaállomásban Intel processzorok dolgoznak), így egyértelmű előnye van az i3-nak. Az pedig, hogy hány éves, kevésbé érdekel, mivel a teljesítménye szerintem még így is magasabb mint a fent említett két pentiumé.
Minek a nagy választék? Például azért, hogy megtaláljam a legkedvezőbb árfekvésű modellt az aprón, mivel a későbbi bővítés során nagy valószínűséggel használtan fog érkezni az i5/i7. És nem mindegy, hány modellből tudok választani, és azok milyen áron mennek.
A legjobb megoldás tényleg az i5 lenne, csak az 35 ezer, az i3 meg 22/23 ezer. Előbbire nincs keret.Itt most semmi más nem számít, csak a tényleges számítási teljesítmény.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Kristof9094
üzenetére
Sokkal jobban jársz egy 1155-ös i5 2400-el, mint egy 1150-es i3-al.
Én is pont ebbe voltam, és a 2400-est választottam. Egy Z77-es lapban 36-ig lehet emelni a szorzóját, szóval 3.6-on megy, úgy elkeni az i3-at, hogy csak lesek. -
Gainka
őstag
válasz
Kristof9094
üzenetére
Mert a 3420 meg a 2120 nem eszi meg ?

Minek a nagy vàlaszték? Minek akarsz vàlogatni? De nekem mindegy vegyél 4 éves procit.
Amugy egyszerub lenne ha egybol sandy i5 vennel akkor meg éri estleg. -
Kristof9094
senior tag
válasz
Gainka
üzenetére
Félreértesz.
A problémám a haswellel az, hogy egy i3 30 ezer, amiért már i5 2400-at kapok majdnem Lec-nél. Ezenkívül pedig, ha a következő generáció nem megy bele az 1150-be, akkor beszívtam.
A régi foglalatba világos hogy nem jön új processzor, de nem mindegy, hogy hány i5/i7 verzióból tudok választani, milyen áron!
(Mit kezdjek egy G3220-al? Reggelire megeszik a a felsorolt programok!)
-
Gainka
őstag
válasz
Kristof9094
üzenetére
A g3220 dràga 14 ezer ért? Többi pentium nem éri meg a felàrat...
Aztàn kàsőbb mehet bele az i5-7.
A régi foglalatokba sem jon uj proci szoval... akkor miert ne vennéd a leg ujjabbat?
kicsit erősebbek ki sit jobb igp ugyan annyiért. 
-
kristof123
őstag
válasz
Kristof9094
üzenetére
Haswell!
-
Kristof9094
senior tag
Sziasztok!
A következő problémával fordulnék a nálam sokkal tapasztaltabb emberekhez
:Szeretnék FM2 foglalatról (760k, Asrock FM2A88M Extreme 4+) Intel foglalatra váltani, mivel a felhasználási cél megváltozott (plusz szinte újak ezek, így könnyen, jó áron tudok megválni tőlük), és előtérbe helyeződtek a CAD, illetve a végeselem analízist végző programok (PTC Wildfire 5, PTC Creo, Ansys, Hypermesh). Erre korlátozottan alkalmas lenne a jelenlegi gép is, azonban a jövőre gondolva, illetve a sokkal nagyobb választékot figyelembe véve (Ivy, Sandy) váltanék.
Két utat tartok elképzelhetőnek:
1150 - Haswell
Normális H81-es, vagy B85-ös alaplap, és egy G3420
Két gondom van vele:
1, Drága, kis választék
2, A következő generáció ha jól tudom, egyáltalán nem biztos hogy jó lesz a mostani alaplapokba.1155 - Sany, Ivy
Normális B75-ös alaplap, és itt akadtam el.
Kiindulás alapnak Lec honlapján találtam két kecsegtető ajánlatot: i3 2120, és i3 3240
Később fejlesztenék i5-re, vagy i7-re, ahol szintén két generáció közül tudnék válogatni, normális árakon.
Ti melyiket választanátok? Melyik processzorral? Ivy vagy Sandy?
(A konfig főbb részei: Corsair CX430 V2, Kingmax FLGF 8 GB 1600 Mhz, Sapphire Radeon HD 7770 GHz Edition)
Köszönöm a válaszokat!

-
SpeaK
tag
Sziasztok...
Nem igazán találtam megfelelő fórumot, ezért elnézést ha rossz helyen próbálkozok.
Szeretnék összeállítani egy viszonylag erős konfigot, elsősorban ps,cad és más tervező programok számára... a lényeg hogy 250e ft keret van rá. Nem igazán értek a gépekhez, ezért szeretném kikérni pár hozzáértő tanácsát...
Eddig erre gondoltam (bár az ssd meg a vidkártyát már mondták hogy nem biztos jó...):
Gép specifikáció:Alaplap : SAM3 AsRock 970 EXTREME 4 (23645 Ft)
Processzor: S1150 Intel Core i7 3,4GHz 8MB i7-4770 box (74725 Ft)
Memória: DDR3 Corsair (CMV16GX3M2A1600C11) 16GB Kit(2x8GB) (43825 Ft)
HDD: SATA3 Seagate 2TB 64MB 5900 (27440 Ft)
SSD: ADATA 128GB SATA3 2,5"' (ASP900S3-128GM-C) SSD (25880 Ft)
Videokártya: PCIe Asus GT630-4GD3 - GT630 4GB (19900 Ft)
Optikai meghajtó: Samsung SATA 24x SH-224DB/RSMS (5155 Ft)
Számítógépház: AeroCool V3X Black Edition - fekete (8230 Ft)
Tápegység: ACME 650W- 14cm (10295 Ft)Összesen: 239.095 Ft
Köszönöm szépen a segítséget!!!

-
4264adam
nagyúr
Valami szaki nézzen már az a Phenom és a gyors proci kérdések részlegre, elég nagy baj van!
Köszönöm -
Alister71
nagyúr
válasz
Batmanforeve
üzenetére
Nincs mit kifejteni, ez egy low-end alaplap, iszonyat gyenge tápellátással, Sata3 nélkül, vagyis az ssd is csak félgőzzel megy. 2 ezer forintos felárral kaptál volna rendes 970-es chipsettes lapot ahol már tuningolni is lehet az FX-eket.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Batmanforeve
üzenetére
FX6300, de az a lap nem volt túl jó választás.
-
Batmanforeve
csendes tag
Sziasztok!
Milyen Processzort vegyek szerintetek ezekhez a meglévő hardverekhez?Asus m5a78l-m lx v2
Asus GTX660-DC2OCPH-2GD5
OCZ Vertex Plus R2 60Gb SSD
WDC WD2500BEVS-75UST0 HDD
chieftec gpa-500s8 Tápcooler master tx3 evo
Előre is köszönöm a válaszokat.
Batman4ever
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Hibás i9-14900K
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el! 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...kellett a della a démásznak. Nem is baj, állítólag az FX-9590/FX-9370 -et csak paksi lakosok vehetik. 

Így nyomtam hetekig, de az biztos, hogy normális hütő kell rá, mert alig tudtam kordában tartani a hőt max venti levett ház oldala így lehet 70C alatt tartani (CM TX3)

VirsLee