Hirdetés
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Netfone
- Redmi Note 8T - T-modell
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
skacok ma vettem egy emtec pendrive-ot 28-30Mb olvasás 15-20Mb írás
16Gb-os 7kvoltEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
őstag
Én a Voyager Gt-el teljesen elégedett vagyok.
-
sanzi89
addikt
Üdv.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy pendrive-ok esetében mit is jelent az élettartam garancia, illetve ilyen garancia esetén nekem kihez kell fordulni. Gondolok itt arra, hogy x évig a forgalmazó, aztán a gyártó kirendeltsége. Kellene egy 2GB-os pendrive, két lényeges tulajdonsága fontos: kicsi méret, ne legyen nagyobb egy usb kapunál, illetve a minél hosszabb legyen a garancia rá. Láttam több pendrive-ot is 5 év garival, de jó lenne még több. Bár, lehet meggondolom magam, mert ki tudja mi lesz 5 év múlva...
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
newgamer
aktív tag
-
őstag
Eladtam a Corsair GT pendrive-omat, valami nagyon gyors pendrive-ot szeretnék venni.
16 GB-osat lehetőleg. Szívesen várom az ajánlásotokat.
Üdv! -
SG3rg0
őstag
Kingston 32GB DT200 Ilyet szeretnék vásárolni! Valakinek van ezzel a flashel kapcsolatban tapasztalata?
Link:[link]
-
scream
veterán
Sziasztok!Pendrive ot szeretnék venni ,csak nem tudom milyet érdemes...mi a véleményetek a Corsair FlashVoyager-ről?(32 gigás)
-
runner 125
nagyúr
Szeva all!
Egy kérdés; a DT 100-as 32gb-s Kingston pendrive-ok h bírják a strapát?
Mennyire melegszik, illetve milyen gyors? Nyilván van egy gyár által írt sebesség, de annó próbáltam egy 16gb-sat ugyanebből a sorozatból, hát az tetű lassú volt.Köszi.
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
scream
veterán
válasz runner 125 #766 üzenetére
hát akkor valószínű hogy a 32es méglasabb, főleg hogy USB-s
-
Ferink
tag
Sziasztok!
Sajnos tömegével olvasom a sebességproblémákról szóló hozzászólásokat. Nekem eddig 3 kingston usb-vel nem volt ilyen gondom, viszont a negyedikkel igen.
http://pcdonline.hu/shop_ordered/2388/shop_pic/pcd_635578.jpg Most egy ilyet sikerült vásárolnom. A max. írási sebesség 5,2 Mb/s, mocskos lassú. Ha valakinek van esetleg hasonló terméke leírhatná neki mit produkál. Szerintem széria hibás. -
total90
veterán
Hi all!
Kinéztem magamnak egy Kingstone DataTraveler Mini Slim 8GB-os pendrive-ot. Valakinek tapasztalat? Tulajdonképpen legfőképp USB-s op. rendszer telepítésre akarnám használni.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Úgy látom itt is inkább kérdez mindenki,sem mint osztja az éeszt,de hátha van valaki,aki ezt a cuccot használja:
Kingston DT 140 4Gb
Ilyet akarok venni.Van valakinek tapasztalata ezzel a tipussal?
Köszi!
Dodo -
orbano
félisten
Sziasztok!
Kingston DTL-ről tudtok valami érdemlegeset? Érdekelne, hogy a titkosítási funkciója mennyire erős.
Előre is köszönöm
A vér nem válik VAZZE!™
-
Bianconeri
csendes tag
Sziasztok!
16 Gb -os pendrive-ot szeretnék venni. Melyiket érdemes? Márka, típus?
Köszi a véleményt!
[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
válasz Bianconeri #774 üzenetére
Pl. Kingston DataTraveler 100 16GB, KINGSTON Pen DT 101 16GB, CORSAIR FlashVoyager 16GB vagy esetleg OCZ ATV 16GB. Végül is szerintem a Kingstone, Corsair, OCZ, Transcend, Scandisc elég jó pendrive-okat gyárt, azok közt nézelődj.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Dzsekó
addikt
válasz Bianconeri #774 üzenetére
Sandisk Cruzer Contour Extreme ez nagyobb, de gyors, 25-el olvas és 15-18-al ír.
Miniben pedig Super Talent Pico C, ez 30-al olvas és 18-20-al ír nagy mkv fájlokat, de kicsi mp3-aknál eléggé leesik a sebessége.
Corsairből rengeteg elhalálozást olvastam itt is és ismerősi körben is már halt meg pár. Nem tudom ennek mi az oka, mert alapvetően jó márka a Corsair.
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
Hello!
Pendrive vásárlás előtt állok, a 8GBos modellek szimpatikusak, a márkában total90 hsz-e alapján keresgéltem. Ez milyen? Valaki már találkozott vele? Attól félek, hogy olcsó húsnak hív a leve, hallottam már rosszat az olcsóbb Kingston-okról (nem pont erről).
Köszi!
-
P100
senior tag
Erről a pendrive-ról mit gondoltok? Állítólag van rajta vírusirtó program, de ez hogy is működik pontosan? Elvileg automatikusan frissíti az adatbázisát... megbízható?
Illetve ez pontosan mit is tud? KINGSTON Pen DT Locker 8GB Ha beteszem a gépbe, akkor automatikusan jelszót kér?
Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier
-
icons
addikt
Jónak tűnik, de nekem túl drága . A gyors adatátvitel nem feltétlenül szempont nákam, a tartósság, megbízhatóság és az ár játszanak szerepet . Tehát ne legyen drága, de azért lehessen használni. Ilyesféle arany középútnak a nevesebb márkák közül csak a Kingston számít, ahogy eddig látom.
-
-
icons
addikt
válasz -XadAnuX+ #783 üzenetére
Ár/értékben tényleg azok érik meg a legjobban, de nekem már túl drágák. Elvileg csak suliba kell, hogy programokat hordjunk be/ki. (c++, semmi illegál
Meg az se árt, ha ráfér egy DVD mennyisége, ezért döntöttem a 8GB os mellett. Többet nem hiszem, hogy bárhova is vinni akarok, ha meg igen, arra van egy 160Gbos külső vinyóm .
De utánanézek. Gondolom a GT nélküliek is gyorsak, ugye?Olvastam PH tesztet, és az A-data PD7 votl a legjobb. A PD9gondolom ennek az újabb változata?
[ Szerkesztve ]
-
tag
Hali!
4 de inkább 8 GB-os pendrivot szeretnék venni, fontos lenne, hogy tudjak rá operációs rendszert telepíteni (XP). Egyáltalán érdemes pendriveról oprendszert futtatni?
Olyan 5-8e Ft-ot szánnék rá, nem tudom melyik lenne a legjobb választás?
Az se lenne hátrány ha kicsit strapabíróbb lenne, mert pénztárcán hordanám(csepp-ütés állóság lehetne az átlagnál kicsit jobb)
ui.a flash voyagerekről rosszakat hallani, nem tudom van-e valami valóság alapja?!)üdv. mikloss
Improvise, Adapt and Overcome! "Ne beszélj, ha nem javítod vele a csendet!"
-
tag
Kicsit utánajárva leszűkítettem a kört 3db-ra:
SILICON POWER Touch 850 8GB Titanium 5.423Ft
OCZ ATV 8GB 7.751Ft
SILICON POWER Ultima 155 8GB 5.550FtA 850-est letesztelték prohardver-en ezért gondoltam jó(ajánlott vétel, viszonylag jó a sebessége, víz-ütés álló, olcsó) vételnek.
Az OCZ-t meg egy jó márkának tartom és nagyon vonzó a vastag gumi borítás(víz-ütés álló), ráadásul ez is elég gyors, de a másik kettőnél drágább.
A 155-öst pedig az SDHC kártya olvasó képessége miatt hagytam benn, bár a sebességéről nem tudok semmit.
Ti melyiket választanátok és miért?Improvise, Adapt and Overcome! "Ne beszélj, ha nem javítod vele a csendet!"
-
kissdani
senior tag
Sziasztok most készülök venni egy Emtec c250 16gb pendrivét ilyet! Valakinek valami vélemény?
Válaszotokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
tag
válasz kissdani #790 üzenetére
Szerintem elég gagyi, mondjuk ennyiért(6.990Ft) ne is várjunk el többet.
A Pixmania sem túl jó üzlet ha a garanciális oldaláról nézzük.
Nekem van egy Emtec SD kártya olvasós "pendrive"-om(3 éve), mondjuk az még most is működik de már néha nem ismeri fel a gép és az anyag minősége is nagyon rossz.Improvise, Adapt and Overcome! "Ne beszélj, ha nem javítod vele a csendet!"
-
kissdani
senior tag
Itt veszem a PH-n 5k-ért! Szerintem ennyiért nem rosz garival!
Sebességről nem tud valaki valamit!85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
kissdani
senior tag
Hát megrendeltem Emtec c250 16 gb 5k-volt reméllem nem csalódok benne, de amit adtál linket nagyon jó sebességeket irt a srác!
Ha megjön letesztelem és megirom nektek!
Köszönöm a segitséget!85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
zolynet
veterán
kingston 16gb datatraveler ennyit tud, nekem jó: [link]
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
kissdani
senior tag
Nah megérkezett a pendrive Emtec c250 16 gb! Az első amit észrevettem hogy 15gb-ot lát a windows nem tudom ez normális másoknak mennyinek látja a win?
Itt egy kép az olvasásáról:
Sajnos a irásáról nem tudok mert hibát ir ki de nem csak a pendrivénél hanem a többi hdd-nél is mért?
5K-ért sztem nem volt rossz vétel szerintetek?[ Szerkesztve ]
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
ZEN1TH
őstag
Sziasztok 16GB-os pendrive-ot szeretnék. Kinkgston DT100-at és a DTIG2-t nézegetem, egy árban vannak, nagyjából 10k. Melyiket érdemes venni ezek közül? Esetleg van hasonló árban gyorsabb eszköz ezeknél? Kössz a helpet.
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
kissdani
senior tag
Keressél rólla teszteket! Vagy mielőtt veszed teszteltesd le az eladóval! Gyári adat nem megbizható ha van egyálltalán!
-
jonner
tag
Pendrive-nak nem árt, ha 2-3 órán keresztül HD filmek mennek róla? WD media player-en keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 1db wd red 3tb wd30efrx és 2db wd30ezrx 100/100 keveset mentek
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 850 EVO 500Gb 100/100
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest