- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varshi
aktív tag
válasz
haladó #16840 üzenetére
Nézd, a többiek elmondták, hogy ez a technológia nem a "legfejlettebb", ugyanakkor én kontextusba helyezném: évente 500 oldalt nyomtatsz állításod szerint. Szerintem ezt bírnia kell. Ez a tizede sincs annak, amivel mi heavy userek meghajtjuk a gépeket!
Nem hinném, hogy "kicsinálná" a bublejet technológiás fejeket.
De a beszáradásra fokozottan figyelj oda! (2 hetente legkésőbb legyen vele akkor is nyomtatva - mondjuk egy tesztoldal -, ha nem kell semmire. )3 év gari van rá, szóval az 50 rugós változat ha elég neked, én lehet, hogy belevágnék.
A gyártói gari elég erős fegyver, szerintem ha mégse tetszik, még mindig közel ilyen áron vagy minimális bukóval el fogod tudni adni 1 év múlva mondjuk.
Utolsó mozdulattal checkoltam neked az amazon.com-ot, a hasonló nyomtatók review-jai elég jó támpontot adnak. Ennek a Canon tartályosnak több ezer értékelésből a 66% 5*-ot adott. 8% adott 1*-ot, és szinte mind a szoftvert szidta. Szerintem annak a jelentős része user error. De esetleg nézd át te is. -
atala
Topikgazda
válasz
haladó #16840 üzenetére
Nekem nem a Canon ellen, hanem az Epson, és a Brother mellett van érvem.
Epson L805 nyomtatóm, amivel csak fotókat nyomtatok, 4 éves, kb 20 ezer oldal, és az összes fúvókája müködik. olyan, mint új korában.
Brother T910 nyomtatóm, 3 éves, 41 ezer oldallal, szintén az összes fúvóka jó, ugyan úgy nyomtat mint új korában.Szóval tényleg jól bírják a piezos fejek.
-
Nagya21
addikt
válasz
haladó #16840 üzenetére
Hali!
A Canon nyomtatófej, ugynevezett bublejet technológiát használ, ez pici hővel felforralja a festéket, és a kipukkanó buborék kifröcsköli azt.
A problem itt a hővel van nem olyan tartós mint az Epson-brothet piezós technológiája.
Az előnye az általad említett nyomtatónak, hogy könnyen cserélhető a feje(külön van csomagolva a nyomtatónál, te rakod bele)
Üdv Nagya -
PociAti
őstag
válasz
haladó #13274 üzenetére
Így apránként csepegtetve az információmorzsákat minden hozzászólásodra más választ kapnál, ahogy jönnek elő a részletek.
Önmagában vizsgálva a készüléket elég jó, de más Brother és Epson készülékek is versenytársai ennek a konkrét típusnak.
Céges környezetben egészen más igények szoktak felmerülni, mint otthoni használatnál.
Máshogy súlyozzák egyes funkciók fontosságát.
A hosszú táv miatt én nagyon elgondolkoznék a Wi-Fi-n. (A T310 nem tudja.) Feltételezem, az elkövetkezendő kb. 5 év során egyre többen szeretnének majd közvetlenül laptopról / mobil eszközről nyomtatni. Bár nem ismerem az adott céget. -
PociAti
őstag
válasz
haladó #13270 üzenetére
Ha nem zavar, hogy kicsit használt:
https://hardverapro.hu/apro/brother_dcp-t510w_nyomtato_elado/hsz_1-50.html
Brother DCP-T510W Nyomtató eladó, 30.000 Ft.
"Brother DCP-T510W Nyomtatóm eladom garanciális 2018.11.24.-én lett vásárolva. Egyetlen gondom, hogy automatikusan nem nyomtat a lap mind két oldalára, csak manuálisan."Persze hogy nem nyomtat automatikusan, mert ez nem duplex nyomtató!
Elvileg 2021. novemberéig garanciális lenne.
Nem ismerem az eladót, csak láttam a hirdetést.
Azt feltételezem a benne lévő piezzos fejhez nem nagyon nyúltak a fejlesztők, paraméterek alapján kb. 5 éve ezt használja a Brother, nem nagyon kellett újítani rajta (csak a fekete pigmentes festéket cserélték le kevésbé kényes vízbázisúra).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest