- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
Rick3D #152875 üzenetére
Ultrabookot hanyagolnám, nekem dell 7490 van egy i5-tel (dvga nincs is benne, csak integrált), ami turbon azt hiszem 3,4-et tud, ez könnyű, cuki, fogásra elég masszív is, de ha meghajtod, akkor még az u-s proci is képes melegedni, rendesen érezni az alján. Szóval szerintem laptopba erős és halk gépet nem fog találni, könnyű meg pláne nem lesz, egy dell precision munkaállomás olyan, mint egy tank, de ott is pörög a venti, ha pörög a proci. A fizikát nem lehet megkerülni, akár családtag, akár nem.
Rakjon össze egy mini itx-es gépet a laborba, meg vegyen egy netezős ultrabookot mellé, azon tud officeolni meg netezni, az itx meg jó lesz izmozni.
-
TunerJoe
senior tag
-
tranquility
csendes újonc
válasz
Rick3D #152870 üzenetére
Na erre kivancsi vagyok mit mondanak. Legyen hordozhato de azert usson oda a gameknek is
Meg meg rendereljen a tetejebe.
De azert az aksi birja sokaig. Meg legyen ket kilo alatt
Nekem nagyon ugy tunt hogy 100 W -on feluli a teljesitmeny elvaras proci + videkartya fele. De hogy fogjak lehuteni ezt joval ket kilo alatt hisz a hordozhatosag fontos szempont az nem vilagos. Meg hogy melyik akku fogja ezt birni...
Ez valami olyasmi gep lesz talan ami meg nincs a piacon jelenleg (intel 10th gen + nvidia 3060 ultra low power ha lesz ilyen...).
Szoval szerintem ezek a szempontok utik egymast (ultrahordozhatosag, konnyu, nagy akku elettartam VS nagy teljesitmeny + diszkret videokartya)
-
gaben22
senior tag
válasz
Rick3D #148167 üzenetére
Mondjuk youtube FHD videókat nem tudom lejátszana-e ilyen árban bármi is. Egy modern weboldal tele JS-el (pl. facebook...) is szó szerint szaggatna egy ilyen gépen. Ilyen árban használt is régi lenne. De kinek mi, lehet ő ehhez van szokva és fel se tűnne neki, hogy minden szaggat
.
-
Tikakukac
titán
-
Khelben
nagyúr
válasz
Rick3D #142338 üzenetére
Office-ra: HP Probook 450
Játékra: Acer Aspire 5
2018-as játékokra: Dell 7577 -
Chaser
legenda
válasz
Rick3D #50751 üzenetére
Szívesen.
mugiwara18: HD4000-es gép értelmes köntösbe nem fog beleférni ennyiért. Lenovo B590 12x k-ért i3-mal amiben az van. 110-es max kerettel amik szóba jöhetnek:
B590 2020m pentium, HD2500..ez iponnál 100k alatt kicsivel
G500, ez drágább, hw ugyanaz, sztem B590 jobb, ez a gép kicsit drágább
Fuji AH502 A502 105k körül, gari ennél a legjobb, minőségben talán kicsit jobb B590-nél, olcsón lehet rá venni +1év garit 6-8k-ért, minden felsorolt gépre alapból 2 év gari van -
Chaser
legenda
válasz
Rick3D #50748 üzenetére
B590 2020m pentiummal 100-ért, bővel belefér egy 120-as ssd kb 22-24k, W7 30 körül. Olyan gépet nem fogsz kapni amiben HDD+SSD is van, legalábbis nem ennyiért. De dvd helyére lehet rakni hdd-t, vagy akár msata ssd-t ha tudja a gép, elvileg tudja..épp tegnap volt róla szó. Ez drágább ssd de akkor megmarad hdd+optika is.
Urasabb gépnek dell E5430 170-ért laptopszalonná de ez 14"l, abba már csak w7 fér bele más nem.szerk:Használtan meg aztán lehet dögivel találni 150-ig gépet, pl E6520 E5520, ezekből csak FHD verziót nézz, szép képük van. sok garival is meg lehet őket csípni, garit is lehet hozzájuk venni pluszba. Gar szempontjából ezek a dell NBD-s gépek a legjobbak, de rosszul éppen nem jársz ThinkPad T510 T520 gépekkel sem. Ott a gari gyenguszabb. T510-et már kapsz gar nélkül 100-ért is, elég megbízható gép hogy megérje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest