- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
tranquility #152871 üzenetére
Szerintem sosem lesz ilyen, mert az új játékok mindig kihasználják a rendelkezésre álló erőforrásokat. Szóval ha valami jó játékra, akkor az mindig az erősebb hardver lesz, nem az alacsonyabb fogyasztású, amivel vele jár, hogy hűteni kell és van súlya. Majd ha fotonnal és nem elektronnal mennek a számítások, akkor talán változik a helyzet.
-
Rick3D
senior tag
válasz
tranquility #152871 üzenetére
Én is pontosan így vélekedek. Pontosan ezért próbáltam kiemelni a hordozhatóságot és prioritásba helyezni a felhasználási szempontokat. Azt már nem volt pofám odaírni hogy sipákol amikor hangos a venti ... Legutóbb 90 fokon ment a cpu , a gpu 83. Fogtam gyorsan felnyomtam a ventiprofilt de nem tartott sokáig pár nap és kérte vegyem vissza mert zavarja ahogy búg ... Hidd el, vagyok elég rég óta a PC piacon, iparban whatever ... hogy tudjam ezek ütik egymást de egyszerűen már 4x beszéltem át vele a témát és nem tudtam rábírni hogy hallgasson rám. Elég rég találkoztam ilyen lehetetlen emberrel de muszáj, ha nem csinálom meg akkor durci lesz. Ha nem családtag lenne , elhajtottam volna
Ugyan azokat a dolgokat amiket leírtál elmondtam neki is, kb kivitelezhetetlen. Az óráimba telt mire kitudott nyögni egy összeget ... Szóval én megkérdezlek titeket, legjobb tudásom szerint prioritásba próbáltam rakni amit csak tudtam aztán meglátjuk mi lesz. Legalább hozzávetőlegesen biztosan tudnak itt ajánlani valamit. Legalább azt hogy melyek az ajánlott szériák, melyek nem.
Gondolkoztam Gamer szegmensben de az túl nehéz és hangos ... gondolkoztam ultrabookokban de az meg gyenge neki ....
Vannak lehetetlen emberek de valamit akkor is tálalnom kell neki rövidesen.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest