- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Gaben92
őstag
válasz
Tsebacsi #134974 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztési időből.
"Minimum 1TB háttér plusz külön SSD (M.2 vagy egyéb megoldással) legalább 128GB méretben a rendszernek."
Ha nem kellene az SSD+HDD rendszer játszana több típus is, viszont IPS képernyővel ezt konkrétan a Fuji A557 tudja meg más nem nagyon az ajánlott modellek közül. Kihajthatós modelleket felejtsd el alapból is, de ilyen kerettel pedig végképp.
Most lehet páran meg fognak kövezni, hogy egyáltalán megemlítem de én speciel ugyanerre a felhasználásra vettem itthonra egy Asus Zenbook UX510UX-et 128GB SSD + 1TB HDD, FHD IPS kiépítettséggel win10-el 300k-ért (mivel tényleg csak az A557, a G752 és ez tudta ezt), és eddig nem bántam meg.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
Tsebacsi #127808 üzenetére
nekem most egy hp revolve van 2in1, korrekt, még én se tudok belekötni ( :
bevilágítás szinte nincs, olyan minőségérzetet ad mint egy jobb mac
van backlit, cserélhető ssd és ram - csak az egyik slot -, nagyon korrekt ips kijelzője van, de csak hd
ahogy nézem napi szinten is gond nélkül menne neki a "hajtogatás"
ennek a gépnek a listaára visont 550e jmf ( : -
B-Clone
aktív tag
válasz
Tsebacsi #127808 üzenetére
Magát az Asus hajtogatós gépeit nem ismerem, de magával az UX szériával találkoztam már.
Volt nálam néhány hétig egy UX501-es Asus. Imádtam. Rendesen élmény volt használni, úgy szaladt vele minden ahogyan az illik, nagyon komolyan összerakott gép volt. Ha lenne 2017-es frissített változata akkor el kellett volna gondolkodnom, hogy az vagy az XPS 15.
Na mindegy is elég sokat javult nekem ezáltal az UX sorozat megítélése. -
-
B-Clone
aktív tag
-
Khelben
nagyúr
válasz
Tsebacsi #101360 üzenetére
Ha én elkezdeném sorolni, mi mindenre használom otthon a gépet, akkor nem férne ki az oldalon
A 740-est én nem ajánlom, nem csak azért, mert drága a tudásához képest, hanem mert a kijelző és a billentyűzet kifejezetten rossz. Még egy 120k-s géphez képest is, nem hogy ennyiért. Az Asusnál meg megint az a kérdés, hogy mire használja. A kisebbik Core M kb. netezésre elég, nagyobb terhelésbe már belehal (gyengébb, mint egy I3U).(#101362) G.A. : ennyiért csak használt gépet tudunk ajánlani. Ha mindenképp új kell, akkor a 3 év garancia miatt valamilyen Dell-t nézz, de sok örömöd nem lesz benne és a garancia végénél tovább nem terveznék vele.
-
-
brumi1024
veterán
válasz
Tsebacsi #61495 üzenetére
Az elírás. Nem fér bele egy HDD.
-
Kbali
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tsebacsi #28210 üzenetére
Nekem ennyiből az jött le nem ért hozzá, mivel ha értene nem egy olyan dologhoz ragaszkodni amire egy adott márkanév rá van ragasztva. De tényleg hagyjuk, ő dolga, ő pénze, engem nem érdekel mit vesz, viszont ha már itt ajánlásra adtam a fejem akkor a lehető legjobbat fogom ajánlani az elvárásoknak, remélem ez egyértelmű.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tsebacsi #28206 üzenetére
Itt nem arról van szó hogy az Asus mint márka rossz, hanem jelenleg ilyen kategóriában most nem jó választás. Pl a játékos G szériájuk elég jó. Szóval nem a márkával van konkrétan a baj,, hanem az adott árkategóriában jelenleg nincs Asus-ban normális széria. De ha a szívére hallgat akkor tényleg vegye azt, ilyen áron sokkal minőségibb gépet vesz pedig....Amúgy meg lehet ha ezt megveszi az lesz neki a csúcs szuper, és nem fogja érteni miért nem ajánlottuk azt miközben über király, de sajnos összehasonlítási alapja nincsen, így ezt sose fogja megérteni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tsebacsi #28194 üzenetére
Nem, az egyik legrosszabb választás, gyenge minőség!
A következő gépeket nézegesd neki:
- Hp probook széria
- Fujitsu A532Esetleg drágább, de minőségibb kategória:
- Dell Latitude szeria
- Hp Elitebook széria(mondjuk használtan már ilyeneket is tudsz venni annyiért is mint az az Asus)
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Tsebacsi #8600 üzenetére
Nem csak játékra hanem kb. mindenre jó és remek ár / érték arány !
Ottvan még a Laptopszalon is ahol 8nap helyett 14nap pénzvisszafizetés lehetőség van.
+ Ingyenes szállítás !L
-
btudos
nagyúr
válasz
Tsebacsi #8348 üzenetére
Nem vagy ezzel egyedül, itthon nekem is itt van a desktop (mondjuk én azon se nagyon játszom), egy a Vostro-hoz hasonló paraméterekkel rendelkező Asus-ra (U32VM) fenem a fogam, de még győzködöm magam hogy tényleg ez kell nekem. Hurcolászni, munkára (irodában és itthon is monitorra kötve) tökéletesek ezek a gépek, én ezért néztem ki a 13-14"-os kategóriát, a HD4000 miatt az Ivy Bridge is szempont volt, így nagyjából az általad kinézett Vostro és az Asus maradt (ultrabookok nem barátaim, masszív gépet szeretnék), de a Dell-el nem vagyok barátságban a korábbi tapasztalatok miatt.(ez persze egyéni, ettől még jó gépnek tartom ezt a Vostro-t
)
-
premete
veterán
válasz
Tsebacsi #8103 üzenetére
A Dell Latitude és a HP Elitebook esetében helyszínen javítanak, bár ezek ritkán romlanak el.
A többi HP/Dell szervizre se nagyon hallottam kritikát. Azok a notebookok, amiket kivisznek külföldre javítani, ott gyakoribb, hogy hibásan kerül vissza, és/vagy sokáig kell nélkülözni. -
premete
veterán
válasz
Tsebacsi #8098 üzenetére
HP-ből az Elitebook ami pariban van vele, Toshiba R-ből az 500-asom volt, azt az ellenségeimnek sem ajánlanám, annyira melegedett, és traktor hangja volt, hiába cseréltettem benne komplett hűtést, plusz alaplapot. Thinkpad T, vagy X sorozat is alkalmas a célra, csak abból nem tudok féláron sajnos, de ebből a hármasból az eggyel korábbi modellek is jók, általában a használtakon sem látszik, hogy nem újak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged