Hirdetés
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
senior tag
válasz
drmotto #102187 üzenetére
a kinalatbol kiderul hogy van nyomtato is!
el kell donten kell-e nyomtato vagy sem?
aztan processor tekinteteben a lehetoleg: i3/i5i7-t valasszanak!
ES ezt vagy az ehhez a tipushoz tartozo procikat ne valasszak: Intel Pentium Quad Core N3700
occco occco de esetleg neha-neha vagy mindig belasulhat!!??
mivel egyik sem "ajanlott" gep ertsd ez alatt hogy maximum 3 evre tervezzek a hasznalatot!
ES akkor se lepodjenek meg ha 2 ev utan befosik a gep!!?
DE persze lehet 5 ev mulva is rajta kattingatnakutolso szempont es a legfontosabb!!??
elmenni megnezni megtapizni tetszik? nem tetszik? szimpi? nem szimpi?
azt valasztani amelyikkel egyutt tud "elni" az ember....vagy ha vmi fele husegpontokra kapjak ingyeee? akkor gepet atvenni gyorsan eladni!
arat megduplazni es venni az ajanlot kategoriabol!good luck...
-
spyduck
nagyúr
válasz
drmotto #75649 üzenetére
Én sem értem
Most vettem vissza 3db B590-et is a héten. Én totál ki vagyok ezektől a gépektől, nagyon sok papírmunkám van velük és érdekes módon csak IdeaPad-ok akadnak fent a rostán meg Asus-ok
Én csak Dell 3542-t és LifeBook A544-et szoktam javasolni ebben az árkategóriában. Azokból még 1db-ot sem vettem vissza. -
szabonagyur
félisten
válasz
drmotto #75654 üzenetére
Igazi okot nem tudok, max annyit, hogy amikor egymás után jön ugyanaz a kérdés le van tudva a válasz annyival, hogy előbb kaptál választ, gyorsabb is így.
Illetve ami pl 150k körül van változat ugye nem dvga-s és 150-ért már mindenki elvárja a gamer kártyát.
Ha nem fogsz játszani szerintem nagyon megéri, a HD4600 elég jó kártya (biztos van ami játék is fut rajta).
-
Dhampir
félisten
válasz
drmotto #75479 üzenetére
Az egyik korábbi Fujitsumban lévő Intel Graphics vígan elvitte az izmosabb kalandjátékokat is, de ami egy notebooknál fontos szempont, hogy a hazai megbízható szerviztámogatás miatt jó választás lehet, ha tetszik az új dizájn. Viszont a kijelző nem biztos, hogy el fog kápráztatni, ha van rá mód, akkor meg kell nézni abban a boltban, ahol erre lehetőséget adnak.
-
btudos
nagyúr
válasz
drmotto #53517 üzenetére
Konkrét konfig kéne, hogy lássuk a tutit, de a háromból alapvetően a G500 a legéletképesebb.
Lajkó: Inkább Lenovo B590.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Politika
- Nintendo Switch
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- További aktív témák...
- HP SPECTRE X360,4K Touch,core i7,IntelHD+RX VEGA 4GB!!!VGA,8-32GB RAM,256-512 SSD,ÚJ AKKU
- Macbook Air M2 15 8/256 Apple garancia
- Újszerű ThinkPad E14, core i5 1135g7(8x4,2Ghz),IRIS XE VGA,8-32GB RAM,256-512GB SSD,
- ThinkPad Yoga Áthajtható Érintős FullHd,Core i7,TOLL,világító billentyűzet,8GB RAM,240GB SSD,Jó akku
- Lenovo 15,6",A4 6210,R3+R5 m330 VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akku,jó állapot
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 3DKRAFT.HU - PROFESSZIONÁLIS 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest