-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fcriss
tag
Ez más gyártónál is így van.PL. Lenovo "A cseretermék vagy alkatrész nem feltétlenül új, de jól működő állapotban kell lennie, és funkcionálisan legalább egyenértékűnek kell lennie a kicserélt termékkel vagy alkatrésszel."
(#8546) agger5:én ezt venném [link] ,magyar bill.+ 2 év gari,igaz csak 2gb ram,viszont az manapság aprópénz
-
B-L-A-C-K
titán
Ha még helyt is áll az 5110-es oké, de minőségben egy kalap sz@r. De mondom az új szériáról semmi véleményt nem akarok mondani, még nem is láttam...
Viszont ha nektek olyan van, és netán-talán ráérsz egy kis mondókát írhatnál róla, főleg hogy össze is tudod hasonlítani az 5110-essel.
-
wiggen123
senior tag
Én tegnap fogtam egy HP 630-ast 5 percig és az se volt olyan szar, mondjuk zsír új volt.
Azt megmondani, hogy egy gép, hogy néz majd ki pár év múlva elég nehéz. Van aki tud rá vigyázni, van aki meg üti vágja.
Én melós gépemet naponta hurcolom hátizsákban és a mai napig kiváló állapotban van. (K52F) Viszont láttam másnál, mennyire le lehet lakni... -
-
Tikakukac
titán
Egyszer egy előadáson a gombok nem voltak hajlandóak menni a gépen. Touchpad meg nem érzékelt. Driver felrak, restartig jó. Utána alvóból visszajött és letiltotta a baromja magát. Na ilyenekből is volt részem, ha tehetem mindig egy 5110 tulaj környékére ülök, hátha láthatok valami érdekességet. Vagy csinálhatok melegszendvicset.
-
Borote
addikt
Z580 és műanyag burkolat? Tuti, hogy Z580-at néztél? Amennyire én tudom, annak fémborítása (fedél és palmrest) van... Hacsak nem egy fehéret néztél, az lehet, hogy műanyag.
Ja, valaki összefoglalná nekem, hogy történt-e valami érdekesebb megjelenés az elmúlt egy hét során?
Köszi előre isAmúgy a ThinkPad-eknek is műanyag a burkolata
-
Tikakukac
titán
Hidd el, félév után ahogy kinéz egy 5110, az messze alulmúlja a Z580-at.
Minden relatív. Akinek betonzsanér kell annak mutatom a x200s-em zsanérját 4 év aktív verés után, a kijelző egyik sarkát megfogva is megtartja a gépet. Konzumer fronton meg mindegyik kuka ennyi erővel. Ez van, csoda nincs, occsóért nem jár magnézium váz meg ötvözet zsanér.
-
Tikakukac
titán
Tömören ezért
B!K0: Ennyiből A531 Fuji és netovább. 10" felett pedig notebookról beszélünk.
ceripapa: Elvagy
A lényeg, hogy ilyen 100-200mhz-en te semmit sem fogsz érezni, vedd az erősebbik karisat és kész. Az első 2 prociból kéne válogatnod.
leonaprofi: Mondanánk, de nincs, ennyiből kell válogatnod.
-
Borote
addikt
Azért, mert az Edge csak kinézetre ThinkPad. Ugyanolyan műanyag gép, mint az összes többi, hiányzik a magnézium merevítéses erősített váz, ThinkLight, nem tudok róla, hogy UltraBay lenne-e bennük, némelyik ráadásul fényes kijelzővel jött... Mondjuk ez utóbbiról már kezdenek leszokni.
Tehát ha valaki ThinkPad-re vágyik, annak csalódás lesz... Volt már itt ilyenEgyik sem rossz gép amúgy, de én akkor már várnék egy ProBook 4540s-re, az is hasonló szintű dGPU-val jön majd, alap 3 év garanciával, kicsit komolyabb vázzal, aztán élőben is megnézni, hogy melyik kellemesebb Neked.
Minőségre a Toshiba azért gyengébb ezeknél.Többre most nincs időm
(#7542) decens: nagyon egyszerű: azért, mert adott pénzért megkapod a jobbat is. Igaz, hogy használtan, de én inkább veszek valami jót használtan, mint valami ergyát újonnan. Ilyen egyszerű alapon gondolkodunk.
-
decens
tag
csak hogy tovább rághassuk a gumicsontot
eszembe jutott még 3 modell.
egy FS amilo 1640, a másik FS egy esprimo 5535 (asszem) és az egyik lenovo egy 3000 n200 volt.lehet, kicsit elbeszélünk egymás mellett, de én igazából pont azért írtam a típusokat, hogy lássátok, egyik sem high end gép, és ebben, a kábé azonos mezőnyben a PB nem tűnik kirívóan rossznak. mi értelme lenne felső kategóriás laptopokhoz hasonlítani, ha egyszer nyilvánvaló lenne, hogy nem egy ligában játszanak...?
ehhez képest ti egyből azzal jöttök, hogy hát az összes felsorolt gép mekkora fos... hátőőőőő... lehet, hogy azok... -
Borote
addikt
Pedig pont a típusok lennének az érdekesek
(#7536) Tikakukac: há' nem pont ugyanazt monnyuk'?
Ez a 4:3-as képarány ezzel a 140-es DPI-vel nekem kb a tökéletes gép. Egyedül a hűtése lehetne jobb, mert a proci )illetve az összes belső érézkelő) 48-55 fok között van (TPFC, az idő kb felében kikapcsolt ventivel), de az alján a fém hajlamos átmelegíteni...(#7538) decens: ez a gyártók majdnem belépő szintű consumer gépei... Toshiba az okésabb, az alatt még ott van a C660, na olyat biztosan nem vennék (se ezt a T-t i7-tel), de az a Dell sem a minőség csúcsa
-
Borote
addikt
Ennyi pénzértolcsóbban office gépnek fél év garanciás T500-at kapsz, ami nagyjából minden tekintetben alkalmasabbA legnagyobb böszmeség ennyiért venni egy PB-t...
Milyen gépekhez volt eddig szerencséd?Ez nem trend, hanem minőség alapján alakult ki a vélemény... meg mondjuk az egy év, nem hosszabbítható csehországi garancia sem a legpozitívabb tényező.
120k-ért már 8x40p EliteBookot kaphatsz ha szerencséd van, majd 2 év garanciával. Ezek a gépek még használtan is összehasonlíthatatlanul jobbak.(#7532) Tikakukac: na, abba most nem volt időm beleolvasni, de akkor azért írtak ott annyian
Mennyire fog kijönni így darabja? Nehogymár megbánjam itt az X61T-t
(bár a 4:3-as kijelző és a felbontás eléggé kárpótló).
10k?? Nabakker
-
mutyuru
aktív tag
Hi!
Ahogy latom a ket Lenovo kozel azonos arban mozog es a konfiuracio hasonlo.
kulonbseg: Lenovo E530-ba levo proci sztem meg Sandy bridge technologias es 1ev garanciat vallalnak ra, valamint a Z580-ba nagyobb a vinyo, Ivy bridge technologias procit irnak es alapbol 2ev garanciat vallalnak ra. VGA mindkettobe 630M.
Toshiba gyengebb es Sandy bridge technologias procival jon. Amennyire emlekszem 7670M Radeon egy korabbi 6640(v50)nek a rancfelvarrasa. es teljesitmenybe alatta van a 630M-nek, ami a masik kettoben van, viszont 30k-val olcsobb is az ara.
Szvsz a ket lenovobol a Z580-at vennem, hogy a Toshiba gyengebb konfiguracioval 30cal olcsobban megeri neked, azt nem tudhatom. (Esetleg abbol a 30bol vehetsz egy olusz ev garanciat es/vagy egy jo kis SSD-t.) Szerintem fotok szerkesztesere/CAD-re fontosabb a megfelelo sebesseg, megfelelo nagysagu memoria illetve jo iras/olvasas a merevlemezre.
Vki erositsen meg vagy cafoljon meg, ha nincsen/van igazam.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged