- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
zsolthee #165431 üzenetére
És az angyalok alászálltak, majd az Úr mondá: igazoljátok sorban amit ez az ostoba motyorászik itt a topikban már egy ideje! És az angyalok cselekedtek vala. Amúgy rendelj zsanért, 2 komponenses ragasztót és csók a család. 1-szer megjátszható, de annak a gépnek utána vége ha gondja van.
Na szóval igen, és te még nem is a legrosszabbat húztad meg, mert van ahol a baseplate is kuka, esetleg a top is vagy reped az LCD és konkrétan marad egy alaplapod némi rammal meg meghajtóval összesen.Tartós és masszív gép az nem tudom létezik-e még, sorban jönnek az infók az esetekről, amikor egyszerűen adott pontokon elrepednek elemek és kész. Gariban cserélik, utána meg így jártál. Ennyire nem drasztikus a helyzet, hogy egy thinkpad, legyen az akármilyen vagy latinak a kezedben maradjon a kijelzője, de konkrétan tudom, hogy at 5490-esek bezelje az reped. És ennyi, repednek. Öröm.
A fentebb író kolléga már kb. megírta ahova ki akarok lyukadni: 400k-val mostanság karcoljuk a KKV-s gépeket, tehát csodát ezektől se várj. E15 nekem ott esne ki, hogy 1DIMM van benne, ami ok, 16 giga is lehet, csak nincs DC, így az integrált grafika instant kap 3 pofont meg egy tökönverést.
3000-es ennyire fiatal latit nem láttam még, de kiindulva az 5000-esből, ami khm. hát nem bajnok én hagynám. HP. Na hát ott ugyanezt kapod, probook lesz, amiről írtam már fentebb, égett a pofám bakker, hogy ilyen a minőségbiztosítás ott is. Rákeresve nem egyedi a problémám.Választhatsz, hogy a kék vagy piros pirula
-
gaborn1
tag
válasz
zsolthee #165431 üzenetére
Thinkpaddal nincs tapasztalatom, de a Dell-t nyugodtan lehúzhatod a listáról.
Nekem Latitude 5400 volt pár hétig, számomra 2 pozitív tulajdonsága volt: hosszú akksi idő és (nekem) jó billentyűzet. Aztán a listának itt vége is, lepötyögtem rajt a szakdolgozatomat és tovább is adtam.
Na ha ez volt az 5-ös széria, akkor a 3-ast nem is akarom elképzelni.
-
Chaser
legenda
válasz
zsolthee #49592 üzenetére
Nem, a 2020m-es gépben HD2500 van, HD4000 elírás. Ezeknél a cpuk-nál már cpu integrált a vga core i szériától kezdve, pentiumok mindig butább verziót kapnak. De a HD2500 már egész korrekt videolejátszási képességekben is. HD4000 3D-ben jóval erősebb, nettoban árkülönbség sem nagy én azt venném. Amd 1.5Ghz nagyon gyengusz.
Mercutio_ AH552 fujit mondanám még. De sztem nem éri meg azt a kb 20k felárat amit azonos hw-rel elkérnek érte B590 ellenében, szintén 2 év garral. Ráadásul annak a kijelzője is csilli. Egy 2020m-es B590 sztem bőven jó amire nekik kell, SSD-t azt viszont megéreznék. És 130k alatt meg is áll a történet akár optibay+DVD házzal is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4289
- ASUS TUF Gaming FX505DT
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad T14s Gen2 Core i5-1135G7/16GB RAM/512GB SSD/14" FULL HD IPS kijelző
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (79)
- ALKALMI VÉTEL : AORUS GAMER laptop /// 17" 2K 240 HZ /// i7 13700H /// 16GB DDR5 /// RTX 4070 8GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged