Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ice&Lime #32247 üzenetére
Már az E5520 vs E6520 között is ennyi difi volt árban, és ott lényegében ennyi volt a különbség:
- 6-os szériának a palmrestje gumírozott anyagból van.
- NVS5200-at vga-val is lehet rendelni.
- az optikai meghajtó helyére akkumulátort.Kb ennyi, és ezért mondtam nagyon nem éri meg az árát mivel ha megfogod ugyan azt a strapabíró benyomást kelti az 5-ös sorozat is.
Ami pedig változott E5530-ason E5520-asohoz képest:
- E5530-as hangszórói sokkal kellemesebben, és szebben szólnak mint az E5520-asé.
- Annak ellenére hogy az E5530-asba fejeltebb i3-as van, és jobb VGA nekem átlagos használat mellett mégis kicsit lassabbnak tűnik.
- Anyaghasználata ugyan az, viszont egy aprócska pozitívum az E5530-as mellett szól, mégpedig az hogy a hátlapi reteszt nem 4 csavar tartja mint az E5520-asban hanem csak 2 db (viszont a vinyó cseréhez ugyan úgy a retesz levétele után 8 DB csavart kell kicsavarni, igen nyolc darabot, 4 a keret lefogató, 4 pedig maga a kereten ami tartja a HDD/SSD-t).
- A sima HD kijelző minősége az E5530-asban ugyan olyan gyenge mint már említettem az E5520-asban is, valószínű ugyan az viszont a színei nagyon eltérőek. Nem mondanám egyikre se hogy melyik a jobb, inkább szokás és kalibrálás kérdése. De inkább én ezeket csak Full HD-ban ajánlom azoknak akik nem külső monitort kötnek rá, bár már E5520-asban is ezt mondtam.
- E5530-asban kicsit többet megy a venti magas fordulaton amit nem értek mivel a processzor ilyenkor 50-55 fokos, és teljesen hideg levegőt fúj ki, szóval feleslegesen erőlteti magát, ez remélem egy bios frissítéssel javítják.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest