Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ice&Lime #32247 üzenetére
Már az E5520 vs E6520 között is ennyi difi volt árban, és ott lényegében ennyi volt a különbség:
- 6-os szériának a palmrestje gumírozott anyagból van.
- NVS5200-at vga-val is lehet rendelni.
- az optikai meghajtó helyére akkumulátort.Kb ennyi, és ezért mondtam nagyon nem éri meg az árát mivel ha megfogod ugyan azt a strapabíró benyomást kelti az 5-ös sorozat is.
Ami pedig változott E5530-ason E5520-asohoz képest:
- E5530-as hangszórói sokkal kellemesebben, és szebben szólnak mint az E5520-asé.
- Annak ellenére hogy az E5530-asba fejeltebb i3-as van, és jobb VGA nekem átlagos használat mellett mégis kicsit lassabbnak tűnik.
- Anyaghasználata ugyan az, viszont egy aprócska pozitívum az E5530-as mellett szól, mégpedig az hogy a hátlapi reteszt nem 4 csavar tartja mint az E5520-asban hanem csak 2 db (viszont a vinyó cseréhez ugyan úgy a retesz levétele után 8 DB csavart kell kicsavarni, igen nyolc darabot, 4 a keret lefogató, 4 pedig maga a kereten ami tartja a HDD/SSD-t).
- A sima HD kijelző minősége az E5530-asban ugyan olyan gyenge mint már említettem az E5520-asban is, valószínű ugyan az viszont a színei nagyon eltérőek. Nem mondanám egyikre se hogy melyik a jobb, inkább szokás és kalibrálás kérdése. De inkább én ezeket csak Full HD-ban ajánlom azoknak akik nem külső monitort kötnek rá, bár már E5520-asban is ezt mondtam.
- E5530-asban kicsit többet megy a venti magas fordulaton amit nem értek mivel a processzor ilyenkor 50-55 fokos, és teljesen hideg levegőt fúj ki, szóval feleslegesen erőlteti magát, ez remélem egy bios frissítéssel javítják.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ASUS routerek
- Dark Souls sorozat
- Renault, Dacia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ukrajnai háború
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TBSSD,Szép állapot
- Asus Zenbook UX3402Z
- Sony Vaio 15,6" FullHD,core i7(8 3,6Ghz)ATI VGA,Vil.bill,8-16GB RAM,SSD
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest