- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Tikakukac #120670 üzenetére
Vettem az adást.
A garanciáról, billentyűzet nyelvéről nincsen nyilvános infó, de megkérdezhető.
A laptop.hu árul érintőpaneles E5540-et angol billentyűzettel, de az egyik boltjuk infója szerint nem NBD garis (pedig ez lenne a pláne, mert egyébként anyaghasználatban nem vitte túlzásba a Dell, itt a helyszíni gari mellett az ár lehetne még a döntő, ám drága, főleg NBD nélkül).
-
-
micsu
tag
válasz
Tikakukac #120229 üzenetére
Értem, köszi. Tehát akkor két lehetőségem maradt, ha kitartok a nagyonhalk követelmény mellett:
- kipróbálni egy passzív hűtésű gépben, hogy a core M proci teljesítménye nem lenne-e kevés
- találni egy olyan gépet 15 wattos cpu-val, amiben lehet módosítani a ventiprofiltAnno HP 8510p esetén sikerült dsdt patcheléssel finomhangolni a ventiprofilt
Hátha más gépeknél is lehet ilyet...
-
castiels
addikt
-
válasz
Tikakukac #120186 üzenetére
Ez olyan, mint a vigyázzunk a T61 VGA chipre jellegű kijelentés. Úgyis megpusztul, attól függ mennyi a szerencséd.
Erről speciel pont hallottam, szerintem nem lehet a két dolgot egy lapon említeni. Igaz, hogy mindkettő konstrukciós hiba, de a fent említett dologgal nehéz mit kezdeni, míg a borítás/zsanérok/stb. állapotát jelentősen befolyásolja az, hogyan is nyúlsz hozzá, hordozod, és így tovább. De kár ezt tovább ragozni. Elhiszem, hogy szerencsém is volt vele.
A vásárlásról: tehát leginkább Dell vagy Fujitsu. Konkrét típusokat már nézegettem az előbbiből, de lehet feljebb kéne kicsit menni árban.
-
válasz
Tikakukac #120184 üzenetére
Nem mondtam egy szóval sem, hogy ez megüt bármilyen extra masszivitási szintet, viszont számomra ez a referencia. Sajnálom a tulajt, akinek ilyen állapotban van a gépe, nálam hálisten' nem áll fenn az említett probléma és nem hinném, hogy csak a szerencsén múlna, inkább egy kis odafigyelésen és igényességen.
Viszont ajánlhatnál valamit ettől független az említett árkategóriában azzal, hogy a "masszív" jelzőt kihagyjuk a történetből, mert láthatóan ez megakasztotta a kommunikáció érdemi részét.
-
válasz
Tikakukac #120182 üzenetére
Ezek szerint más az elképzelésünk erről. 4 éve hordozgatom magammal a Satellite L850-13M laptopom, heti több száz kilométert utazom főként tömegközlekedve és még csak megkopva sincs a gép. Nem katonai szintű védelemre gondolok, hanem korrekt összerakási minőségre, azt meg feltehetően tudja hozni egy hasonló árban lévő, mai laptop is.
-
Dhampir
félisten
válasz
Tikakukac #120088 üzenetére
Nos, én nem is értek egyet a vékonyítással, habár ezzel együtt jár az energiatakarékos komponensek alkalmazhatósága, a hűtéssel lehet spórolni, kisebb hely elegendő, könnyebben hordozható a gép.
Cserébe ez is-az is lemarad, kevesebb portot, kisebb teljesítményt, stb. kapunk.
Ám ne felejtsük el azt sem, hogy az ember azt eszi, amit enni adnak neki, vagyis amit kap. Sokan azért is veszik.
A legrosszabb esetben "Többet ér egy élő kutya, mint egy döglött oroszlán." (Prédikátor könyve 9:4)
Kisebb, aranyosabb, harcias is tud lenni, de egy oroszlánnal akkor sem ér fel.
-
Djsaba
senior tag
válasz
Tikakukac #119973 üzenetére
Miben nyilvánul meg ez a gyűlölet benned?
Nálam az internetről való megállapítás alapján az E7440 annyival tetszik jobban, hogy, talán vékonyabb, könnyebb egy kicsit, jobb design. Színhelyességben akármennyire is szerettem volna egy jobbat, az úgy látszik nem nagyon téma ezeknél a gépeknél, de kb egy szinten(szarok) belőle
.
Viszont tényleg a T440p-hez egy 10+eFt-al olcsóbban tudok hozzájutni jelenleg, szinte új állapotban, sok garanciával, nagyobb SSD-vel.
Úgy gondolom megveszem a T440-et, aztán maximum egy kis idő után lecserélem egy 7440-re, ha nem tetszik meg a dolog. Mi a véleményed?
-
-
scream
veterán
válasz
Tikakukac #119856 üzenetére
Na volt nálam majdnem 1 napig egy T440s, de sajnos vissza kellett adnom...
Amit találtam T450s-t azt nyilván már eladták, szóval az is kiesett.
Ami maradt az egy Dell E7450 + veszek bele egy matt FHD IPS LED kijelzőt. Ez jó lehet (nem tudom mi a diff az E7440 és 7450 között.)
-
Tin
veterán
válasz
Tikakukac #119867 üzenetére
hát igen, könyvet nem ultrabookon kell írni, az biztos. egyébként melóra úgyis dugnék rá kijelzőt, billentyűzetet és egeret, "ölből" meg hozzon egy szintet a billentyűzet, amin be lehet gépelni egy-két kommentet, aztán ennyi.
te a zenbook vs envyből az előbbire szavaznál?
-
Tin
veterán
válasz
Tikakukac #119864 üzenetére
nálam laptopban a régi thinkpad nmb-je volt a best, most egy w530-on gépelek, ez sem rossz, de a t540p-mé sem. de a legjobb a még nem szigetes volt... otthon egyébként das keyboard mx red-et használok, olyan meg sosem lesz egyik sem.
ezért is írtam, amit írtam: legyen tűrhető. ne olyan, mint mondjuk az olcsó aceré, aminél leesik az ollóról a keycap, meg ne is olyan vacak, amit nem lehet használni, mert túl kemény, vagy túl gumis... szóval érted.
review-k alapján a dell xps 13 a legjobb, de baromi drága, és fényes, ami eleve kizárt. mint ahogy az tn paneles pwm-es olcsó fosok is, nem akarok ilyenért pénzt kiadni. 13"-on nyilván vicc az fhd, a qhd és társai még inkább, de a win10 legalább skálázható valamennyire, szóval a célnak megfelel.
a hp envyvel egyetlen bajom van, akármilyen kategória: minden review lehúzza. az asus zenbookot meg fel. hogy miért, azt nem tudom.
gari szempontból, a hp-kat még mindig itthon javítják? vagy csak az üzletieket? és az asussal mi a helyzet? ha elromlik, pár hónapig utazik valahol a gép a környező országok között, és csak biost frissítenek rajta "nincs is baja" visszajelzéssel? vagy az csak az olcsó lenovonál van?
-
bundli
tag
válasz
Tikakukac #119840 üzenetére
Akkor felteszem Neked az 50 milliós kérdést:
Mi éri meg jobban:
Vanni X ezer Ft-ért egy SSD+HDD kombós erős procis, szerelhető Probookot, vagy inkább egy only SSD-s, átlagos procival szerelt Ultrabookot, egy E7470-et mondjuk ugyanazon az áron.
Tehát tárhellyet és sebességet tekintve jobban járnék egy Probook-al, de a váza egyértelműen jobb a DELL-nek.
Mondjuk ha Proobok apróbb javításai úgyis garanciális javítások lennéek annyira nem zavarna, mert pénzbe nem kerülne, évente 1-2 napot ki tudok bírni nélkül.
-
bundli
tag
válasz
Tikakukac #119838 üzenetére
Köszi a részletes választ!
Igazság szerint heti 1x hordoznám, de azon kívül otthon használnám. Általában vigyázok a cuccaimra, nem lenne dobálva, vagy leejtve. A lényeg, hogy akár 3 év múlva se legyen lekopva róla a festék a "semmitől", illetve a zsanér se essen össze ha kinyitom a heti 1-2x haználattól pár év múlva. Szerinted ezt a szintet tudná hozni?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Tikakukac #119762 üzenetére
Értem, köszönöm. Igazából tudom, hogy ez bizonytalan, csak azt szerettem volna megtudni, hogy mennyire van rossz híre a HP szerviznek, hogy oda ne vigye senki, mert évekig ott tartják akkor is rossz munkát végeznek. De máris átmegyek a HP topikba.
Viszont az a kérdés továbbra is fent áll, hogy maga a noti mennyire strapabíró, időtálló darab szerkezetileg. Esetleg valami típushiba, amire figyelni kell HP Probooknál?
-
RetroFighter
tag
válasz
Tikakukac #119732 üzenetére
Köszönöm szépen
Bár nem elsődleges dolog, mert játékra keveset lesz használva, de azért érdekelne, hogy a AMD FirePro M4100 vagy a Radeon R7 M360 az erősebb?
Illetve ami tényleg számítana az i7-4600U és az Intel Core i5 6200U között mekkora a különbség? Renderelésnél, videószerkesztésnél és az Adobe programoknál lenne szignifikáns különbség,?
Elnézést a sok kérdésért, csak azért ekkora összegnél jól át szeretném gondolni a dolgot
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Tikakukac #119720 üzenetére
Konkrétan egy E5470-ről lenne szó. E6430-ról váltanék.
Néztem számos tesztet amelyek nagyon szépek és jók, de sokat nem mondanak. Kb. 20%-al jobb CPU/GPU téren is, kérdés ez valóságban mit jelent. Az a baj, hogy ennél erősebb procival szerelteknél meg a hűtés fogyna el, ami azt jelenti, hogy ideig óráig tartana a plusz kraft, aztán visszavenné az órajelet.
Az 5200m valóban elég gyengének néz ki tesztekben, 520-as IGP mindenképp előrelépés lenne.
-
JustRelax
csendes tag
válasz
Tikakukac #119661 üzenetére
De én itthon nézelődök... Javasoltad az árukereső nevezetű oldalt, bepakoltam oda is az általad javasolt gépeket és ezeket az oldalakat dobja ki, most én értem, hogy a mall, az emag meg a digiprime felejtős, csak az a baj, hogy ez nincs rájuk írva. Én mindössze annyit látok, hogy az árukereső rájuk kattintotta a "megbízható bolt" matricát, 10.000+ vélemény és 4,5 csillag, csak ezért gondoltam, hogy ~megbízhatóak.
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/msi/gp72-2qe-042xhu-p306340339/#
Mit gondolsz erről? Ugye mondtad, hogy ez ok + akkor még rendelnék bele SSDt (azon kívül, hogy 120as semmi mást nem kell nézni?). Bele tudják rakni nekem anélkül, hogy a HDDt ki kéne szedni belőle?
Amennyiben ez így szerinted ok, akkor a boltpcland.hu
usanotebook.hu
aqua.huVan köztük nem ajánlott? Vagy mind olyan?
*aqua és a pcland nem jelzi, hogy magyar-e :/
-
JustRelax
csendes tag
válasz
Tikakukac #119655 üzenetére
Ne haragudj, erre nem gondoltam, nem akartalak kellemetlen helyzetbe hozni és persze nem is várnám el, hogy "reklámozz".
És csak amiatt, hogy említetted, hogy egy bizonyos bolt mennyire nem ajánlott merem megkérdezni, hogy...http://www.emag.hu/hp-probook-470-g3-laptop-intelr-coretm-i5-6200u-2-30ghz-es-processzorral-skylaketm-17-3-full-hd-8gb-256gb-ssd-dvd-rw-amd-radeontm-r7-m340-2gb-microsoft-windows-7-pro-microsoft-windows-10-pro-p5s08ea/pd/DR5VK3BBM/?ref_cmp=ps&emagi_click_id=ca6952d0919b903002f391e904f62fd0
(Tudom, csak SSD, de talán valahogy megleszek HDD nélkül)
Mi a véleményed? -
JustRelax
csendes tag
válasz
Tikakukac #119646 üzenetére
((Értem, akkor azt hiszem, hogy az általad javasolt megoldás lesz, mármint a boltban berakatós. Csak lapozgatok már mindent össze-vissza, és csomó helyen azt látom, hogy vagy HDD vagy kiszedem és SSDt teszek a helyére, de nekem ugye mindkettő kéne. Ezért sem jön be ez a külön rendelgető/bepakoló dolog.))
*Illetve, közben szerencsére találtam egy ilyen megoldást, amit ugye írtál is korábban, csak nem találtam eddig ilyen "olcsón":
http://www.digiprime.hu/laptop/msi-gp72-leopard-pro-23005-elado
Akkor ez ugye jobb megoldás lenne mint a "fapados" dell inspiron izé?
Valamint a szokásos kedvenc kérdésemAkkor ugye erre is tudok +1 DVI-D monitort kötni?
-
JustRelax
csendes tag
válasz
Tikakukac #119635 üzenetére
A probléma sajnos az "utólag beszerezhető és berakható" résszel van. Nem értek hozzá, sem a beszereléshez, (((sem ahhoz, hogy milyet válasszak))). Számítógép vásárlásnál, mivel már elég sokszor megtörtént eddigi életem során, mindig történt valami nem várt kellemetlenség, valami ami napokkal vagy hetekkel késleltette az érdemi munkát.
Nekem egy hardware-ileg kész laptopra van szűkségem, ami a lehető legjobban megfelel a fent leírtaknak.
(Azaz, 17col, Windowst rakhassak rá, legalább 8GB RAM, legalább 120 SSD, DVI-D monitor rákötése, új)
Ezek alapján a legjobb választás szerintetek az a "túlárazott, TN paneles, fapados" Dell Inspiron 5759?http://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=DI5759A4-6200-8GH1TDF4SI-11_H120SSD_S
?
Amúgy kezdem azt hinni, hogy rossz oldalakon nézem a laptopokat, mert sajnos nem találom az általad említett árakat, te melyik oldalra/oldalakra gondoltál?
És elnézést, hogy ennyi a kérdés, csak sajnos nem egy 2 forintos beruházás és hamarosan már róla kéne dolgoznom, így próbálom tényleg a legjobbat megtalálni. -
JustRelax
csendes tag
válasz
Tikakukac #119621 üzenetére
Nem tudom, egy ideje már lapozgatom a dolgokat, nem akadékoskodni akarok, csak nem igazán találom a tökéletes megoldást.
A probléma az, hogy ahány oldalon nézem őket, úgy tűnik, hogy alapból egyikben sincs SSD, ugye az plusz költség és emiatt pl az Asus N752 kiesik. (Asus-ból csak az „N”-esek ajánlottak?)
A HP Probook 470 (ha jól látom) akkor csak egyetlen magyar oldalon kapható, a digiprime.hu-n, ahol viszont sajnos (ha jól látom) nincs rá lehetőség, hogy SSDt is tegyenek bele.
Ha jól látom, akkor az MSI GE és GP72 is 290-300nál kezdődik, csak sajnos SSD nélkül.
(Acer laptopok felejtősek? Csak behajigáltam a kívánt dolgokat egy keresőbe és egy csomó 220-300 közötti Acer-t dobott ki)Dell Inspiron 5759 120GB SSDvel, ha jól látom, akkor pont 300.000 lenne, csak érdekel, hogy akkor ez a legjobb döntés véleményed szerint? Tudok rá kötni DVI-D monitort, hogy együtt működjön a kettő? Bocsi, csak nekem ez nem egészen egyértelmű, hogy most melyik adatot is kéne néznem és tök hülye vagyok a témához
-
HGTimber
tag
válasz
Tikakukac #119273 üzenetére
Az biztos, hogy agyvérzést okozna, de hol érdekel engem, hogy az adott gyártó éppen honnan kukázza össze a gyenge paneljeit. A reklám anyagába azt hirdeti, hogy "Dinamikus kijelző: Élvezze az új élénk színvilágot az Inspiron 17 kiváló kijelzőjével – a nagyméretű, 17,3 hüvelykes képernyő magával ragadó élményt nyújt, amelyet nem fog elfelejteni. A HD+ felbontás lenyűgöző képtisztaságot nyújt, a szokásos HD képernyőnél 37%-kal több képponttal." - aha, persze. Néha nézzen rá a beszállítóira.
-
HGTimber
tag
válasz
Tikakukac #119265 üzenetére
Persze! Nézőpont kérdése, hogy mennyi idő "még belefér". Sajnos azt a vásárlót semmi nem vigasztalja, akinek a vásárlást követő 2. napon már se pénz se gép nincs a kezében, csak egy papír, hogy az új laptopot elküldték szervizbe. A csalódott vevő csak vár és vár. Eltelik 1, majd 2 hét, rosszabb esetben 3 vagy 4 hét. Minden nap, minden órájában nézi, hogy jeleztek-e a boltból, hogy visszajött az új gép javítva. Aztán visszakapja a gépet. A sarki laptopszervizes meg 2 nap után telefonál, SMS-t, e-mailt ír, hogy kész a kijelzőcsere.
"Mikor 2 hét múlva jön az első bejegyzés, hogy bevizsgálva és alkatrészre vár... na akkor mit csinálnál?" - jobban utálnám az adott márkát, mindenkit lebeszélnék az adott márkáról -
Feherfy
tag
válasz
Tikakukac #119220 üzenetére
Ne ősi technológiára gondolj. A vicc az, hogy 2 éves monitorom van, 24 colos, LED-es, de mégsincs HDMI. Ez van akkor, ha az ajándék lónak nem nézzük a fogát.
De nyilván én is ideiglenes megoldást keresek, mert a laptop mellett monitorra nem szándékozom egyből beruházni.
-
-
Yiggdrasil
aktív tag
válasz
Tikakukac #119187 üzenetére
Megnéztem, kiesett a kis Zbook mert érintős a kijelző. fényeset meg nem szeretnénk többet.
Viszont akkor újragondolom a dolgokat, mert ez így nagyon necces.(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Akár ma is.
(2) A gépre szánt összeg forintban? Max 300, ha olcsóbban kijön akkor mégjobb.
(3) Felhasználás? Hearthstone+decktracker, Office, net, film, Twitch.tv 1080p-ben
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Hearthstone.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 13"-15", FullHD, IPS, matt. Együtt tudunk élni mindegyik mérettel.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Lakáson belül (babzsáktáblán, 17"-ig elfér rajta minden), azon kívül napi szinten táskában autóval.
(7) Operációs rendszer? -
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? -
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? Legyen minőségi, strapabíró darab (ne hulljon szét a hordozástól)
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Lehet új és használt is.Áttettük a hangsúlyt inkább a méretről a strapabíróságra, a minőségre, és hogy tudja a tervezett használatot. Vagy így is túl sokat szeretnénk egy géptől?
-
Yiggdrasil
aktív tag
válasz
Tikakukac #119182 üzenetére
Én igazából egy olyan gépet szeretnék, ami max 14"-es, FullHD IPS, és bírja a leírt felhasználást.
Ha van olyan gép, ami alkalmas erre, akkor olyat szeretnék, ha azt mondjátok, hogy inkább a 15"-ösök között kellene szétnézni mert csak azok alkalmasok, akkor nem tudok mást tenni, egy olyat fogok venni.A lényeg, hogy bírja azokat a hülyeségeket amiket írtam, lehessen napi szinten hurcibálni (lakásban rengeteget, azon kívül kocsival táskában), legyen minőségi, masszív, 3 évig elketyegjen.
-
-
HunLogin
csendes tag
válasz
Tikakukac #119128 üzenetére
Filmeket egyszerűen lehet tárolni egy hordozható HDD-n. Játszani nem szeretnék, azok nem foglalnak helyet. Mire kell még hely? Gondolom az oprendszer foglal egy olyan 20 gigát. Kerekítések meg mindennel együtt 100 giga szabad hely van rajta. Egy 500GB-os hordozható HDD és szerintem meg van oldva a probléma.
Vélemény? -
Feherfy
tag
-
EXIEZ
aktív tag
válasz
Tikakukac #119080 üzenetére
Na igen, mac air lehoz úgy 10h-t vagy még 11 et is
de az ára azért majdnem 2x annyi ha használt árakat nézünkNem nekem kellene ez a gép, csak a keret az olyan 170 fele van, így ebbe egy komolyabb ultrabook nem nagyon fér bele, mi?
Nagyon max 200 at mondanék, de szerintem ez sem változtatna semmin, vagy mégis?
-
Greentea
senior tag
-
EXIEZ
aktív tag
válasz
Tikakukac #119075 üzenetére
Akksit írják mint negatív dolog, de egy 4-5 órát kihúz egy ilyen gép, nem?
Ez a gép is sulira kellene, excelezésre illetve pdf-re. nem menne nagy terhelés, se full fényerő, még a wifi sem menne 24/7 benMasszív gép, annyira nem kell félteni sem. néztem magyar billt hozzá olyan 10k ami nem rossz
-
Dhampir
félisten
válasz
Tikakukac #118971 üzenetére
A korábbi termésekből származó HD kijelzős HP ProBookoknál rosszabb minőségű képet még nem láttam.
Utoljára amit én láttam, a 4730s-nek volt egész kellemes HD+ panelje, még a 4740s is úgy-ahogy elment, de ott már visszaesés volt.(#118951) Tikakukac
Consumereket nézve hasonló konfigurációban aprón időnként olcsóbbak az egészen friss Dell Inspiron 7559-esek, mint a leharcolt, garanciaidő vége felé tántorgó Asus Rog G551..-esek.
-
Tuja1
aktív tag
-
qwertly
addikt
válasz
Tikakukac #118878 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat,igen emlékszem rá már olvastam pont a te hozzá szólásodban az aksi gondról talán a Thinkpad topikban.Az általam kinézett géphez meg lehet venni tartalék akit is még,így talán kitudom húzni vele 4-6 évet.Sajnos a szemem meg a korom miatt romlik
így is 2 szemüveget használok már,cserélgettem gépezés és általános használat módban.Esetleg megtudnád adni,a linkjét,hogy hol lehet megkapni 255 ahol adnak dokkolót is hozzá,mert az otthoni asztali pc szeretném mellőzni így már én is nézegettem hozzá.
UI: tudom hogy rá látsz a témára így ha szabad kérdeznem,te sem tudsz ennél jobbat javasolni ennyiért?Üdv:
-
EXIEZ
aktív tag
válasz
Tikakukac #118840 üzenetére
Azt ertem hogy mind mas feladatra valo, meg az osszefoglalomra ajanlottatok ezeket. Szoval gondolom nem ajanlottatok volna ha erre egyaltalan nem lenne alkalmas. Elsodleges a garancia lenne. Ettol feljebb tudom h nincs, ezert nehez donteni, mert mindegyik jo gep, csak hogy nem pont egy kategoria pl az xps meg a thinkpad. Bar igaz mindketto tetszik.
-
-
phaseOne
tag
válasz
Tikakukac #118787 üzenetére
Hát nem mondom hogy nem tétel... el kell adnom egy rakás cuccot, hogy legyen lé, de most mit csináljak ha kell?
Jöttem, hogy kikérjem a véleményeteket, de a "márpedig ilyen, de még hasonló sincs" nem túl nagy segítség.
Nem tudom téged mi éget ki ennyire a kisebb gépen rendérélestől, de lehet hogy én ráérek 40 percig csinálni azt a 10 perc videót, s ennek megfelelően kéne valami masina.Nem volna nekem sok bajom a 7559-el sem, de igencsak lehúzzák a képernyőjét meg a tapipadját a tesztekben...
Sokat ajánlottátok itt az UX501-et ami nagyon szimpatikus volt, a G501 elvileg ennek az ikertestvére. -
phaseOne
tag
válasz
Tikakukac #118781 üzenetére
Hát a nagyon csúnya dolgokat úgy is a desktop fogja csinálni, tehát nem kell ennek ultimate-nek lenni, hiszen tudom h az úgy sem fog menni, viszont hordozhatónak igen. Ez egy randa kompromisszumos dolog...
Az "ilyen" alatt pontosan mit értesz? Azért nem 90 perces anyagok készülnének rajta... (inkább 10-15 perces klipek)
Zolly444: igen, de azt hiszem windows-zal az sem jobb... sőt
egyébként nem akarok én semmit sem felvenni rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest