- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Feherfy #119224 üzenetére
Igen ez is divat volt, hogy így tolják fel 3-4k-val az árakat a moncsigyártók.
Más kérdés, hogy mivel a rendes átalakító dupla ennyiben van, így aki hosszra tervez annak d-sub onlyba fektetni nagyon huzatos volt.
Kbali: Jobb esetben az 5k-s adapterek viszik. De mondom, nem 1 olyan eset volt dughattuk mi annyi notiba meg annyi vidkarival és driverrel, az képet ki nem adott.
-
Tikakukac
titán
válasz
Feherfy #119219 üzenetére
Attól függ. Ha monitor árban akarsz venni szinte analóg-digi konvertert akkor az megoldás. Egyébként monitor csere lesz, 300k-s noti mellé szerintem egy 50k-s monitor az alap. Ahogy mondogatni szoktam: jó a géped ha világít, meg az utcában sincs hasonló, csak a játékokat meg a progikat még mindig a monitor mutatja, nem a proci kódjele vagy a MHz-ek.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Feherfy #119217 üzenetére
Nálam 41 fokos volt a Dell, 43 az Y700, miközben a Dellnél csak a levegőáramlást hallottam, az Y700-nál meg a venti sivítása nyomott el minden mást.
Ami még számíthat: a Dell alját egy csavar után le lehet venni és mindenhez hozzáférsz, a Lenovot bontani kell.
De még egyszer: alapjában véve a garancia hiányosságai miatt akkor sem lenne ajánlott az Y700, ha mindenben jobb lenne a Dellnél. -
Khelben
nagyúr
válasz
Feherfy #119096 üzenetére
Dell: jobb anyagok, jobb hang, jobb hűtés, jobb garancia. Annak ellenére, hogy a 7559 műanyag, az Y700 meg fém, jobb hozzáérni, jobb használni a Dellt. A hangszórói jobbak, az egyetlen notebook volt eddig, ami játékhoz elfogadható hangokat adott ki, pedig pár már volt nálam. Az Y700 hűtésének van egy sipoló, kellemetlen hangja, amit hosszú távon én elviselhetetlennek tartok (de vannak Y700 tulajok, akiket nem zavar). Az Ideapad garanciáról meg magad is olvashatsz hosszú anyázásokat, ha rákeresel a telemax+garancia szavakra.
-
Acsifun
aktív tag
válasz
Feherfy #119087 üzenetére
Nekem Quadro K2100M van a gépembe, egy nagy Autocad/Revit fájlba ugyanugy belehal sajna, valamint én nem tapasztaltam előnyét a Quadro kártyának úgymond, egy gtx960m-el több az fps az emlitett programokba persze nem ugyanabb az évben adták ki őket de most kb egy árba mennek üzleti kategorias laptopok révén. K610-el valóban lekell mondani a játékról, az enyémmel lehet még CS gozni meg lolozni de GTA már csak 25 fps körül döcög. Lényeg a lényeg én vennék a helyedbe egy i7 es Dell 7559-et, tudni fog mindent ami neked a következő 1-2 évben kell, utána rájössz hogy megint cserélni kéne de felháborodsz és leszarod a játékokat, veszel egy üzletit ami kitart 5 évig.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Feherfy #119082 üzenetére
Ha 3D munkára kell gép, akkor a játékot nagyjából ki lehet ejteni. Legalábbis a legnagyobbakat. Akkor meg kell venni az 5. sorban lévő ZBook 15-öt, az való 3D munkára.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Feherfy #119077 üzenetére
Asus N552, Dell 7559. A pár év az legyen inkább csak 1-2. Játékos notebookot nem pár évre vesz az ember, hanem max 2-re, utána elavul. Főleg, hogy a fenti gépekben lévő 960M már most sem képes közepesnél magasabb beállításokon futtatni pl. a Witcher3-at vagy a GTA5-öt.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest